sen bir discord gelsene 𝓔𝓗𝓜-𝓔𝓶𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#8805Konu istemiyorsun, video istemiyorsun. E bi' de anlamıyorsun. Biz ne yapalım?
kawgasen bir discord gelsene 𝓔𝓗𝓜-𝓔𝓶𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#8805
Gördüğüm en mükemmel konulardan, tabii benimkilerden sonra (mizaj yaptım espri yani gerçekçilik içermeyen gülmek için yapılan şey varya he o sonra ego falan diyonuz)Buyur.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...donanimarsivi.com
herhangi bir bilgisayarcıdada windows 10 usbsi vardıreğer güvenmiyorsan şehrindeki resmi büyük bilgisayarcılardan birine git ora atar
sen niye herkesi dc ye cagırıyorsun? beni de cagırmıstınsen bir discord gelsene 𝓔𝓗𝓜-𝓔𝓶𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#8805
turkj kawgakawga
dalga geçme bir ikinciside vatan bilgisayara gitsem ben evde bilgisayarı toplasam ve sadece windows 10 yükletmek için ve ekran kartı driverleri için gitsem yaparlarmı sizce :değer güvenmiyorsan şehrindeki resmi büyük bilgisayarcılardan birine git ora atar
Yaptığın şey saçmalıktan başka bir şey değil kimsin kimi tehdit ediyorsun??sen bir discord gelsene 𝓔𝓗𝓜-𝓔𝓶𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#8805