windows 11 den 10 a geçme

Reaksiyon skoru
6
merhaba geçen yıl media marktan i3 işlemcili 4gb ram windows 11 kurulu olan bir laptop aldım . ama şimdi çok yavaş windows 10 a geçmek istiyorum aynı laptop ablamda da var windows 10 çok hızlı . soruma gelecek olursak internetten baktım windows 10 nasıl geçerim diye kurtarma bölümünden geri dön yapın diyorlar ama bende orası aktif değil basamıyorum yani başka nasıl geçirtebilirim laptopu windowsu etkşn bir şekilde yardım ederseniz sevinirim

aynen iyi edersin win 11 win 10 un modifiye hali fazla fark yok ama sorunlar var.win 10 da aslında zamanında beğenmediğimiz win 8 in modlu hali.ama win 8 den kat kat iyi.destek kesilincede güncellemeleri kaparsın olur biter.hatta şimdi bile kapasan olur.

4GB Ram ile Windows 11 kullanılmaz. 8'le bile zulüm.

peki nasıl geçerim win 10 a dediğim gibi kurtarma bölümünde geri dön yeri aktif değil basılmıyor yani başka nasıl geçilir
aynen iyi edersin win 11 win 10 un modifiye hali fazla fark yok ama sorunlar var.win 10 da aslında zamanında beğenmediğimiz win 8 in modlu hali.ama win 8 den kat kat iyi.destek kesilincede güncellemeleri kaparsın olur biter.hatta şimdi bile kapasan olur.

USB ye windows 10 yükleyip kuracaksın formatlayıp temi kurılum yapman gerek. USB ye nasıl windows 10 kurulur format nasıl atılır kurulum nasıl yapılır youtube da videolarda vardır aratırsan çikar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama windows 10.da kursan o 4gb ram çok az 8 olsaydı iyiydi program açarken yine zor açılır

USB ye windows 10 yükleyip kuracaksın formatlayıp temi kurılum yapman gerek. USB ye nasıl windows 10 kurulur format nasıl atılır kurulum nasıl yapılır youtube da videolarda vardır aratırsan çikar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama windows 10.da kursan o 4gb ram çok az 8 olsaydı iyiydi program açarken yine zor açılır
hım tmmdır teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,158
Üyeler
184,401
Son üye
röhYusuf
Geri