Neler Yeni

Windows 10 Update ve Tüm Sorun Gidericilerinin Çalışmaması

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
Merhaba, Windows 10 kullanıcısıyım ancak herhangi bir şekilde Windows işletim sistemini güncelleştiremiyorum ve tüm sorun gidericilerim çalışmıyor.

Hata Kodu : 0x8000ffff

Ne yapsam olmadı Windows'a geri bildirim gönderdim fakat diğer tüm Windows kullanıcılarına yaptıkları gibi bana da herhangi bir dönüş sağlamadılar.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Windows crackli mi?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Windows 10 1909 mu yüklü? Yapamadıysanız, komut istemini yönetici olarak açın. sfc /scannow ve Dism.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth komutlarını çalıştırın. Bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. Hata devam ederse yazarsınız.

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 10 1909 mu yüklü? Yapamadıysanız, komut istemini yönetici olarak açın. sfc /scannow ve Dism.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth komutlarını çalıştırın. Bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. Hata devam ederse yazarsınız.
Windows 2004 Sürümü

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Windows 2004 Sürümü
O sürüm henüz yayınlanmadı. Insider sürümü olabilir. Ben de yüklemiştim, sonra tekrar formatlamak zorunda kaldım. Birkaç hafta içerisinde yayınlanacak. Yazdığım komutlar olmazsa, 2004 sürümü yayınlandıktan sonra yükseltme yaparsınız, ya da en iyisi format atmak.

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sürüm henüz yayınlanmadı. Insider sürümü olabilir. Ben de yüklemiştim, sonra tekrar formatlamak zorunda kaldım. Birkaç hafta içerisinde yayınlanacak. Yazdığım komutlar olmazsa, 2004 sürümü yayınlandıktan sonra yükseltme yaparsınız, ya da en iyisi format atmak.
Ne zaman çıkacağını öğrenebileceğim biryer var mı? sıkıldım artık Windows'un sorunlarından.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Ne zaman çıkacağını öğrenebileceğim biryer var mı? sıkıldım artık Windows'un sorunlarından.
Ben de sıkıldım. Yakında çıkar. Sorunları düzeltmeden çıkartmak istemiyorlar; ama çıktıktan sonra da sorunlar devam ediyor. :) Yazdığım komutlar işe yaramadı mı?

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
Ben de sıkıldım. Yakında çıkar. Sorunları düzeltmeden çıkartmak istemiyorlar; ama çıktıktan sonra da sorunlar devam ediyor. :) Yazdığım komutlar işe yaramadı mı?
Onlara az sonra bakacağım yüzlerce kullanıcı geri bildirim yayınlıyor fakat hiçbirine dönmemişler geri bildirim merkezine giriş yaptınığınızda bunu göreceksiniz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef hayır.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yapılabiliyorsa sistem kurtarma veya windows onarma deneyebilirsin veya windowsu güvenli mod ile başlatıp update yapmayı deneyebilirsin.

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
2004 Sürümün tam halini beklemek zorundayız sanırım :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapılabiliyorsa sistem kurtarma veya windows onarma deneyebilirsiniz.
Önemli dosyalar var o sebeple o tür riskli işlere girmeyeceğim bir sonra ki tam sürümü beklemek en iyisi olacak.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Top Bottom