10Laptop kullanıyorum, 9300H 1650 ve 16GB Dual ram var. Hangisi daha iyi cihazım için özellikle pildeki performans ve ram kullanımı açısından?
11 Home kullanıyorum, senin gibi 10'dan baymıştım çok memnunum.Hocam neden 11 değil, kozmetik olarak bayılıyorum10 Home kurulu şuan
10Laptop kullanıyorum, 9300H 1650 ve 16GB Dual ram var. Hangisi daha iyi cihazım için özellikle pildeki performans ve ram kullanımı açısından?
Android uygulamaları sadece pro sürümünde mi kullanabiliyoruz bi yerde öyle okudum da doğru mudur ?11 Pro kullanıyorum Beta sürecinin ilk gününden beri. Bana göre kesinlikle 11 daha iyi, özellikle yazılım ve grafik ile uğraşanlar için.
Bide galiba pro sürümünde epostasız giriş oluyormuş dimi ?Android uygulamaları sadece pro sürümünde mi kullanabiliyoruz bi yerde öyle okudum da doğru mudur ?
Android uygulamaları indirmek için Amazon Appstore'u yükleyip onunla yüklemeniz gerekiyor ama MS Store'da yok veya TR'de yok.Android uygulamaları sadece pro sürümünde mi kullanabiliyoruz bi yerde öyle okudum da doğru mudur ?