WİNDOWS 10 VS 8.1 YARDIM EDİN

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
arkadaşlar bilgisayarıma windwos 10 indirdim ve chipset driver indirirken mavi ekran alıyorum hiç bir türlü çözemedim ve bilgisayarımı windows 8.1 yapıcağım

ikisinin arasındaki farklar nelerdir (bilgisayar hızı veya oyun performansı düşermi 8.1 e geçince)

8.1 e geçinceki avantajlarım ve dezavantajlarım neler olucaktır öğrenebilirmiyim?

Eski laptopum W10 du W8.1 yükleyince çok güzel bir performansı artışı oldu

Eğer kullandığın bilgisayarı eskiyse W8.1 öneririm Microsoft'un en sorunsuz sürümlerinden birisidir zaten.

Pc eski ve güçsüzse 8.1 öneririm

pc güçlüyse en son sürümü kullan ama güçsüz ise 8.1 de kullanabilirsin ben 8.1 öneriyorum ama şuan microsoft desteği almıyor kendisi

Eğer kullandığın bilgisayarı eskiyse W8.1 öneririm Microsoft'un en sorunsuz sürümlerinden birisidir zaten.
Pc eski ve güçsüzse 8.1 öneririm
pc güçlüyse en son sürümü kullan ama güçsüz ise 8.1 de kullanabilirsin ben 8.1 öneriyorum ama şuan microsoft desteği almıyor kendisi
hepinize teşekkürler windwos 8.1 e geçtim ama alttaki araç çubuğu görünümü olarak windwos 10 a alışmışımda o görev çubuğunun görünümünü windwos 10 gibi yapmanın bi yolu varmı şu anda 8.1 ile ilgili tek sıkıntım o :D
Post automatically merged:

ve bilgisayarım 6 yıllık, eskimi?

Son düzenleme:
hepinize teşekkürler windwos 8.1 e geçtim ama alttaki araç çubuğu görünümü olarak windwos 10 a alışmışımda o görev çubuğunun görünümünü windwos 10 gibi yapmanın bi yolu varmı şu anda 8.1 ile ilgili tek sıkıntım o :D

ve bilgisayarım 6 yıllık, eskimi?
Evet, eski ama sistem özellikleri de önemli. Alttaki bar için bilmiyorum

pc 6 yıllık olması önemli değil özelliklerini atmalısın :kekw:

İmzandaki pc ise, 8.1 derim HDD ile win 10 çekileck dert değil.
SSD takarsan win 10 modla ve geç rahat kaldırır.

pc 6 yıllık olması önemli değil özelliklerini atmalısın :kekw:
imzamda yazıyor

İmzandaki pc ise, 8.1 derim HDD ile win 10 çekileck dert değil.
SSD takarsan win 10 modla ve geç rahat kaldırır.
10-15 sn ye açılıyor pc ssd ye gerek duymuyorum mis gibi 1 tb hdd

Sistemde bir performans artışı yaşadınız mı, win10 dan daha iyi hale geldi mi?
win 10 da 150 fps i geçemiyordum (düşük ayarlarda) şimdi ise windwos 8.1 de fps im 400 oldu (en YÜKSEK ayarlar)

Geri