Windows 10 Yanıt Vermiyor

Reaksiyon skoru
0
Merhaba
Geçen birkaç gün içinde windows 10 umun sürümünü 1909 a yükselttim ve bugün bilgisayarım ağa bağlanmıyordu bende bilgisayarı yeniden başlattım ve mouse la yaptığım işlemler gerçekleşmiyordu örneğin başlat menüsüne tıklıyordum ve açılmıyordu daha kötüsü bilgisayar hiçbir şekilde kapanmıyordu ALT F4 ile kapatmaya çalıştım yine kapanmadı ve donuk birşekilde duruyordu daha sonra kendiliğinden kapandı bende düzelmiştir umuduyla açtım ve windows yanıt vermiyor diye mesaj geldi ve siyah ekran verdi youtube dan videolara girdim CTRL ALT DEL ile görev yöneticisine girin falan diyolar ama bu tuşlara bastığımda herhangi bir şey olmuyor sizce ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen bilgisayarımı kullanamıyorum.

Bilgisayarı yeniden başlatırken, sol shift tuşunu basılı tutup Windows 10 başlangıç seçeneklerinden sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Bilgisayarda herhangi bir arıza yoksa açılması lazım.

Bilgisayarı yeniden başlatırken, sol shift tuşunu basılı tutup Windows 10 başlangıç seçeneklerinden sistem geri yükleme yapabilirsiniz. Bilgisayarda herhangi bir arıza yoksa açılması lazım.
Teşekkürler ama sistem geri yükleme tam olarak ne oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim o konularda pek bilgim yokda

Benim o konularda pek bilgim yokda
Güncellemeden önceki yedeklerden birisine geri döndüğünüz zaman normal bir şekilde çalışabilir.

Güncellemeden önceki yedeklerden birisine geri döndüğünüz zaman normal bir şekilde çalışabilir.
Bende eğer oradan oluyorsa windows old dosyaları yok ve garip olarak görev yöneticisine giremiyorum ve en garibi fark ettimki ne olduysa bilgisayarı yeniden başlatdıktan sonra oldu

O zaman geri alamazsınız. Komut İstemini yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu çalıştırabiliyor musunuz? Yapamıyorsanız, format atmanız gerekecek.

bence formatla aynısı bende oldu herşeyi denedim olmadı tek çare format kaldı

O zaman geri alamazsınız. Komut İstemini yönetici olarak açıp sfc /scannow komutunu çalıştırabiliyor musunuz? Yapamıyorsanız, format atmanız gerekecek.
Arkadaşlar ikinizede sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum normalde umudu kesmiştim vatan ın açılmasını bekliyodum birden içime doğdu ve açtım bilgisayar gayet normal ve çalışıyo her şey düzeldi ama galiba bi kontrol vb bişey yaptırmalıyım dimi

bence formatla aynısı bende oldu herşeyi denedim olmadı tek çare format kaldı
Arkadaşlar ikinizede sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum normalde umudu kesmiştim vatan ın açılmasını bekliyodum birden içime doğdu ve açtım bilgisayar gayet normal ve çalışıyo her şey düzeldi ama galiba bi kontrol vb bişey yaptırmalıyım dimi

Geri