Windows 10

BeratKu

80+
Reaksiyon skoru
40
Yeni PC topladığımız zaman orjinal windows 10 kurmanın ucuz bir yolu var mı?İnternette lisanslar 500tl yazıyorda.Eğer daha ucuz bir yöntemi varsa fiyat yaklaşık olarak ne kadardır?

20-30 TL
İnternete "win10 oem key" yaz.
Youtube da vs. Kurulumun nasıl yapılacağını bulabilirsin

Yeni PC topladığımız zaman orjinal windows 10 kurmanın ucuz bir yolu var mı?İnternette lisanslar 500tl yazıyorda.Eğer daha ucuz bir yöntemi varsa fiyat yaklaşık olarak ne kadardır?
İnternette oluyor uygun fiyatta win 10 keyler onlara bakabilirsin nakil çok olduğu için bilmiyorum hangisi daha iyi araştır derim. yorumları felan bak.

var gitti gidiyor n11 gibi sitelerden 10-50 tl arası oem yada retail key satılıyor bu videoda test ediyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bedava orijinal etkinleştirdim crack kullanmadan.

OEM keyler sudan ucuz satılıyor, yok ona da para vermem dersen Youtube da arat 3 tane kod ile lisanslıyorsun.
Buyur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,807
Üyeler
187,574
Son üye
arduino adam
Geri