pro sürümü daha iyiWindows 10'a format atıcam hangi versiyonu kurarsam daha fazla fps alırım
Oyun için değil. Sanal makine, sunucu gibi işler dışında pro gereksiz kalıyor.pro sürümü daha iyi
pro sürümü daha ağır bir işletim sistemi eğer pro sürümünde gelen özellikleri kullanmıyacaksan boşu boşuna ekstra yük biner bilgisayarapro sürümü daha iyi
windows 11'de pro sürümü daha iyi performans veriyor. 10 sürümüde büyük ihtimal proda daha iyidir.pro sürümü daha ağır bir işletim sistemi eğer pro sürümünde gelen özellikleri kullanmıyacaksan boşu boşuna ekstra yük biner bilgisayara
Çok fazla gereksiz şey var Pro sürümünde (Sadece oyun için kullanılacaksa).windows 11'de pro sürümü daha iyi performans veriyor. 10 sürümüde büyük ihtimal proda daha iyidir.
bilmiyorum 11'de pro versiyonu daha iyiÇok fazla gereksiz şey var Pro sürümünde (Sadece oyun için kullanılacaksa).
11 zaten çok hantal. Windows 10'u %100 desteklese bilgisayarım hemen kurardım.bilmiyorum 11'de pro versiyonu daha iyi
hem bilmiyorum diyorsun hem hala pro versiyon daha iyi diyorsun bilmiyorsan bilmiyorum yazbilmiyorum 11'de pro versiyonu daha iyi
10 için bilmiyorum diyorum yanlış anlamışsın ziya.hem bilmiyorum diyorsun hem hala pro versiyon daha iyi diyorsun bilmiyorsan bilmiyorum yaz