Neler Yeni

Windows 10'da microsoft word powerpoint gibi uygulamalarıı kaydırmak isterken sorun yaşıyorum

g00se

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa yılmaz
bilgisayarımın işlemcisi windows 10 ve her şey güncel durumda ancak word excel powerpoint gibi uygulamaları uygulama açıkken taşımak isterken düzgün bir şekilde taşıyamıyorum kendisi kafasına göre kayıyor kendi istediği yere kendi istediği şekilde herhangi bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim devamlı kullanıyorum bu uygulamaları ve benim için biraz aciliyet taşıyor herhangi bir yardımda bulunursanız gerçekten çok makbule geçer

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Yeni oturum hesabı açmak sorunu çözebilir. Lakin verilerinizi ne olur ne olmaz yedek alın.

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
bilgisayarımın işlemcisi windows 10 ve her şey güncel durumda ancak word excel powerpoint gibi uygulamaları uygulama açıkken taşımak isterken düzgün bir şekilde taşıyamıyorum kendisi kafasına göre kayıyor kendi istediği yere kendi istediği şekilde herhangi bir çözüm bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim devamlı kullanıyorum bu uygulamaları ve benim için biraz aciliyet taşıyor herhangi bir yardımda bulunursanız gerçekten çok makbule geçer
mouse ile alakalı olabilir.

g00se

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
[/QUOTE
diğer uygulamalarda herhangi bir sorun yaşamıyorum sadece bu adı geçen uygulamalarda sorun yaşıyorum diğer microsoft uygulamarında aynı sıkıntı görülmüyor mesela o yüzden mouse da bi sıkıntı yok diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni oturum hesabı açmak sorunu çözebilir. Lakin verilerinizi ne olur ne olmaz yedek alın.
okulun verdiği e posta ben kendim yenisini açabilir miyim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,700
Üyeler
165,715
Son üye
goldenbuffalo
Top Bottom