Wi̇ndows 10'dan 8 veya 7'ye Geçme

Reayz

80+
Reaksiyon skoru
2
Ben wi̇ndows 7den 10 yapmiştim şi̇mdi̇ i̇se 10dan 7 yapmak i̇sti̇yorum ama nasil yapicağimi bi̇lmi̇yorum.
Youtubeden bi̇ kaç vi̇deo i̇zledi̇m ama 10 gün i̇çeri̇si̇nde 7ye çevi̇rmedi̇ği̇m i̇çi̇n yapamiyorum.
Ni̇ye geçi̇yorum çünkü pcyi̇ kastiriyo ve wi̇n 7 daha i̇yi̇ydi̇.
1628006389218.png

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Ben WİNDOWS 7DEN 10 YAPMIŞTIM ŞİMDİ İSE 10DAN 7 YAPMAK İSTİYORUM AMA NASIL YAPICAĞIMI BİLMİYORUM
YOUTUBEDEN Bİ KAÇ VİDEO İZLEDİM AMA 10 GÜN İÇERİSİNDE 7YE ÇEVİRMEDİĞİM İÇİN YAPAMIYORUM
NİYE GEÇİYORUM ÇÜNKÜ PCYİ KASTIRIYO VE WİN 7 DAHA İYİYDİ.
Alıntıyı görüntüle
Usb ile format at win7 kur win7 iso dosyasi indirip usb ye rufus ile at sonra ise boot edip kuruluma basla
Birsey anlamadin biliyorum
Youtubede videolar var

Ben WİNDOWS 7DEN 10 YAPMIŞTIM ŞİMDİ İSE 10DAN 7 YAPMAK İSTİYORUM AMA NASIL YAPICAĞIMI BİLMİYORUM
YOUTUBEDEN Bİ KAÇ VİDEO İZLEDİM AMA 10 GÜN İÇERİSİNDE 7YE ÇEVİRMEDİĞİM İÇİN YAPAMIYORUM
Alıntıyı görüntüle
Saati değiştir

PCDEKİ HİÇ BİRŞEYİN GİTMEMESİ LAZIM AMA

Alıntıyı görüntüle
Öncelikle Caps Lock tuşuna basarak küçük harflerle yazmaya devam edin o şekilde de görebiliyoruz.
Win 7 devri geçti artık hiç bir güvenlik önlemi yok.
Sisteminizin özellikleri nedir ?

Öncelikle Caps Lock tuşuna basarak küçük harflerle yazmaya devam edin o şekilde de görebiliyoruz.
Win 7 devri geçti artık hiç bir güvenlik önlemi yok.
Sisteminizin özellikleri nedir ?
4 ram 1 gb ekran kartı amd athlon II X2 260 Proseccor

Geri