Neler Yeni

Windows 11 24H2 gücellemesi sonrası siyah ekran

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Azad Saruhan
Herkese merhaba acer nitro 16 laptopunu kullanıyorum dün akşam windows uptadeden 24h2 güncellemesi geldi ve otomatik indirmişti bende bilgisayarı kapatırken güncelleştir ve kapat dedim. sabah kalktım laptopu açma tuşuna bastım bilgisayar açılma sesi geliyor ve siyah ekranda kalıyor bu sorunu yaşayan barmı yardım edin lütfen ?

DollHole

80+
Herkese merhaba acer nitro 16 laptopunu kullanıyorum dün akşam windows uptadeden 24h2 güncellemesi geldi ve otomatik indirmişti bende bilgisayarı kapatırken güncelleştir ve kapat dedim. sabah kalktım laptopu açma tuşuna bastım bilgisayar açılma sesi geliyor ve siyah ekranda kalıyor bu sorunu yaşayan barmı yardım edin lütfen ?
format at

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Azad Saruhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+şu an bilgisayarı hdmi ile tv ye bağladım görüntü tv ye geliyor pc çalışıyor fakat laptop ekranına görüntü yok sadece ışık var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bilgisayar çalışıyor şu an tv ye görüntü verdim veriyor hdmi ile pc cayır cayır çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun çözümlendi teşekkürler bus orunu yaşayanlar için sorun neymiş açıklayayım gelişmiş ekran ayarlarında ekranı masaüstünden kaldır seçeneği güncelleme seonası otomatik ya da benim çocuklardan biri kurcalarken açmış ondan sadece harici ekrana görüntü veriyormuş seçeneği kapatınca düzeldi teşekkürler

Son düzenleme:
Top Bottom