Windows 11 25h2 mi 24h2 mi yüklenmeli

oEnesQlf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,717
Format atıp temiz kurulum yapacağım ama 25h2 sürümü ilk çıktığında ssd bozuyordu bazı kullanıcıların o sorun düzeldi mi yoksa hiç risk almayıp 24h2 mi yüklemeliyim ama 24h2 resmi microsoft sitesinde yok technopat ya da arşiv microsoft sitesinde var
Goodram CX400 512 gb ssd ye sahibim

• Beğen
Reaksiyonlar: java
En temizi 23H2 kur direkt. Şuan en sorunsuz çalışan Windows 11 sürümü ve sanırım 2026 kasıma kadar desteği devam edecek.
Bende onu kullanıyorum ve memmunum.

Bir bölümü yapay zeka ile yazıldı haberlerinden sonra 24h2'de kalmak daha mantıklı gelmeye başladı bana.

Windows 11 kullanacaksanız 23H2 kurup üst sürümlere güncellemesini engelleyen reg dosyalarını kullanmayı unutmayın. Windows 12 çıksa da rezil olacaksak bari onunla rezil olsak. 5 sene olacak W11 çıkalı ama herkesi memnun edecek seviyeye getiremediler. Genel olarak ben memnunum ama sadece benim ya da azınlık bir kesimin memnun olması önemli değil.

En temizi 23H2 kur direkt. Şuan en sorunsuz çalışan Windows 11 sürümü ve sanırım 2026 kasıma kadar desteği devam edecek.
Bende onu kullanıyorum ve memmunum.
Windows 11 kullanacaksanız 23H2 kurup üst sürümlere güncellemesini engelleyen reg dosyalarını kullanmayı unutmayın. Windows 12 çıksa da rezil olacaksak bari onunla rezil olsak. 5 sene olacak W11 çıkalı ama herkesi memnun edecek seviyeye getiremediler. Genel olarak ben memnunum ama sadece benim ya da azınlık bir kesimin memnun olması önemli değil.
Technopat ın sitesindeki güvenilir midir microsoft sitesinde bulamadım ya da önerdiğiniz link var mı

• Beğen
Güvenilirdir. Ayrıca UUP Dump'ta denenbilir ama çok manyak uzun sürmüştü en son ben deneyince.
Birde şöyle bir site var: https://os.click/en/Windows:Windows_11:23H2 Buda güvenilir.
Şimdi baktım 23h2 nin home ve pro versiyonlarının desteği 11 kasım da bitmiş ama enterprise versiyonu 2026 kasımda bitecekmiş enterprise versiyonu yükleyim mi yoksa 24h2 home mu yükleyim sadece Oyun için kullanacağım

• Beğen
Şimdi baktım 23h2 nin home ve pro versiyonlarının desteği 11 kasım da bitmiş ama enterprise versiyonu 2026 kasımda bitecekmiş enterprise versiyonu yükleyim mi yoksa 24h2 home mu yükleyim sadece Oyun için kullanacağım
Abooo. Söylediğin iyi oldu bende bilmiyordum....
24H2 Home kurun ya. Windows 11'de ne kadar eski o kadar iyi şuan.

Geri