Anakartının modeli + driver update yazıp anakart üreticiisnin sayfasından güncelle update ile uğraşma. Anakart üreticisinin sayfasını biraz kurcalarsan bulursun illakimerhaba Windows 11 geçtim internet hızım duştu çoğu kişi ağ kartını güncelle dedi nasıl yapabilirim
Update ile kurmak dediğinizi yapmaktan kolay.Anakartının modeli + driver update yazıp anakart üreticiisnin sayfasından güncelle update ile uğraşma. Anakart üreticisinin sayfasını biraz kurcalarsan bulursun illaki
Update ile kurulan sürücüler bazen iyi olmuyor. Hatta düzen tutmuyor en sağlıklısı dediğim gibi çünkü bazen idarelik microsoft driverlarını bile kurabiliyor windows. En iyisi dediğim gibi yapıp sonraki güncellemeleri update üzerinden almak.Update ile kurmak dediğinizi yapmaktan kolay.
Bu konuda haklısınız Radeon sürücü hakkında sorun yaşadım bugün DDU ile silip AMD kendi sitesinden kurdum.Update ile kurulan sürücüler bazen iyi olmuyor. Hatta düzen tutmuyor en sağlıklısı dediğim gibi çünkü bazen idarelik microsoft driverlarını bile kurabiliyor windows. En iyisi dediğim gibi yapıp sonraki güncellemeleri update üzerinden almak.
Bu kablolu bağlantı sürücüsü wifi sürücüsü de olması lazım. Bence bunu da kurun.
Kartta wifi yoksa direk bunu kurun ben wifi de vardır diye dedim.Bu kablolu bağlantı sürücüsü wifi sürücüsü de olması lazım. Bence bunu da kurun.