Windows 11 ağ kartı güncelleme nasıl yapılır

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
480
merhaba Windows 11 geçtim internet hızım duştu çoğu kişi ağ kartını güncelle dedi nasıl yapabilirim

Update'den yapabilirsiniz.

merhaba Windows 11 geçtim internet hızım duştu çoğu kişi ağ kartını güncelle dedi nasıl yapabilirim
Anakartının modeli + driver update yazıp anakart üreticiisnin sayfasından güncelle update ile uğraşma. Anakart üreticisinin sayfasını biraz kurcalarsan bulursun illaki

Anakartının modeli + driver update yazıp anakart üreticiisnin sayfasından güncelle update ile uğraşma. Anakart üreticisinin sayfasını biraz kurcalarsan bulursun illaki
Update ile kurmak dediğinizi yapmaktan kolay.

1729193294857.png

bumudur

Update ile kurmak dediğinizi yapmaktan kolay.
Update ile kurulan sürücüler bazen iyi olmuyor. Hatta düzen tutmuyor en sağlıklısı dediğim gibi çünkü bazen idarelik microsoft driverlarını bile kurabiliyor windows. En iyisi dediğim gibi yapıp sonraki güncellemeleri update üzerinden almak.

Update ile kurulan sürücüler bazen iyi olmuyor. Hatta düzen tutmuyor en sağlıklısı dediğim gibi çünkü bazen idarelik microsoft driverlarını bile kurabiliyor windows. En iyisi dediğim gibi yapıp sonraki güncellemeleri update üzerinden almak.
Bu konuda haklısınız Radeon sürücü hakkında sorun yaşadım bugün DDU ile silip AMD kendi sitesinden kurdum.

Bu kablolu bağlantı sürücüsü wifi sürücüsü de olması lazım. Bence bunu da kurun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartta wifi yoksa direk bunu kurun ben wifi de vardır diye dedim.
var

Geri