Fazla gibi.4/5gb kadarini
Biraz fazla kullanıyor bu yeni ozelliklerden kaynaklı sanırım size w10 oneririmFazla gibi.
Peki Windows 10 Defender, Update ve gereksiz hizmetler kapalı iken ne kadar kullanır?Biraz fazla kullanıyor bu yeni ozelliklerden kaynaklı sanırım size w10 oneririm
Onu bilmiyorum hocamPeki Windows 10 Defender, Update ve gereksiz hizmetler kapalı iken ne kadar kullanır?
kanka yükseltme şart onun haricinde win 10 daha az ram kullanır 10 kullan 3 gb filan yer herladeWindows 11 Defender, Update ve gereksiz hizmetler kapalı iken boşta 8 GB RAM'in ne kadarını kullanır?
İyi optimize edilmiş bir Windows 10, 8GB ramli bir sistemde boşta 800mb-1gb civarı ram kullanır.Peki Windows 10 Defender, Update ve gereksiz hizmetler kapalı iken ne kadar kullanır?
Ben gereksiz hizmetleri kapatacağım (Defender ve Update dahil) ve başlangıçta program olmayacak, bu işlemler haricinde başka ne yapabilirim?İyi optimize edilmiş bir Windows 10, 8GB ramli bir sistemde boşta 800mb-1gb civarı ram kullanır
Bunlarla uğraşmak yerine neden bir adet 8 GB RAM alıp 16 GB yapmıyorsunuz? 8 GB RAM yetersiz sonuçta.Ben gereksiz hizmetleri kapatacağım (Defender ve Update dahil) ve başlangıçta program olmayacak, bu işlemler haricinde başka ne yapabilirim?
Lenovo V15-ABA laptopta slot var mı? Laptop tam adı Lenovo V15-ABA 82TV004LTX.Bunlarla uğraşmak yerine neden bir adet 8 GB RAM alıp 16 GB yapmıyorsunuz? 8 GB RAM yetersiz sonuçta.
Lenovo V15-ABA laptopta slot var mı? Laptop tam adı Lenovo V15-ABA 82TV004LTX.
Bilgisayar daha elimde değil alacağım o yüzden bu laptop olduğundan emin değilim ama galiba bu değil yine de teşekkür ederim.Bu mu cihaz? Öyleyse normal SODIMM RAM var. Tek slot ise 16 GB RAM alırsınız ama çift slot ise bir adet 8 GB alıp, 16 GB'a yükseltebilirsiniz.