Neler Yeni

Windows 11 Bu Bilgisayar çok yavaş açılıyor

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Grant
Normalde file explorer normal hızda ancak bu bilgisyar'a girince takılıyor resmen gıdım gıdım ilerliyor. 5 10 dk sürüyor açılması. Bu sorun nasıl çözülür yaşayan var mı hiç ? Windows 11.

Son düzenleme:

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hakan Güleç
Normalde file explorer normal hızda ancak bu bilgisyar'a girince takılıyor resmen gıdım gıdım ilerliyor. 5 10 dk sürüyor açılması. Bu sorun nasıl çözülür yaşayan var mı hiç ? Windows 11. Aynı bu resimdeki gibi.
Hocam bilgisayar özellikleriniz nedir

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Grant
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bilgisayar özellikleriniz nedir
Bilmiyorum bilgisayar benim değildi fazla bakamadım sadece sorunu gördüm. Ama fazla önemlide değil bu soruna ne neden olur. Cihazda 2 tane net driver 1 tane harici ve C ,D diskleri var. Sadece bu bilgisayar yavaş açılıyor.

HakanG20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hakan Güleç
Bilmiyorum bilgisayar benim değildi fazla bakamadım sadece sorunu gördüm. Ama fazla önemlide değil bu soruna ne neden olur. Cihazda 2 tane net driver 1 tane harici ve C ,D diskleri var. Sadece bu bilgisayar yavaş açılıyor.
Hocam her şey olabilir yani depolama biriminde sorun olabilir, ramler sorun olabilir, virüs olabilir, bios sorun olabilir, yani donanım özellikleri ve yazılımları driverları vs görmeden yorum yapma imkanımız yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,382
Üyeler
163,305
Son üye
talha1545
Top Bottom