Neler Yeni

Windows 11 den 10 a nasıl dönebilirim

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
Çok PC den ANLIYAN biri değilim 1660 superli sistem almıştım Abdullah abiden 5 ay önce Windows 11 e geçtim pek oynamadigim için sorun etmedim şu aralar baloya başladım ve razer V2 black diye kulaklık aldım hem onun 7.1 inişe etkinlestirmek için Windows 10 64 bite geçmem gerek videoda bulamadım YOTUBEDE herkes geri dön le yapıyor format atabilirim videosu varsa link atabilirmisiniz veya nasıl yapicam bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Emir Acar
Geri dönle geçebilmen için 14 günlük süren vardı sen 5 ay önce kurduğun için onu yapamıyorsun format atman lazım onun içinde flash bellek lazım. Orijinal windows sitesinden (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10) aracı indir sonra aç oradan okuyarak devam edersin. Takıldığın yerlere bu videodan bakabilirsin

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geri dönle geçebilmen için 14 günlük süren vardı sen 5 ay önce kurduğun için onu yapamıyorsun format atman lazım onun içinde flash bellek lazım. Orijinal windows sitesinden (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10) aracı indir sonra aç oradan okuyarak devam edersin. Takıldığın yerlere bu videodan bakabilirsin
Kral gram anlamıyorum da bende Windows etkinlestir diye kocaman yazı çıkıp duruyor ekranda Windows 10 a döndükten sonra ne yapmam lzmn onu kaldırmak için birde flashbellek boş mu takilmalı

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Emir Acar
Kral gram anlamıyorum da bende Windows etkinlestir diye kocaman yazı çıkıp duruyor ekranda Windows 10 a döndükten sonra ne yapmam lzmn onu kaldırmak için birde flashbellek boş mu takilmalı
O yazının gitmesi için etkinleştirme yapmam lazım internette 20-30 liraya etkinleştirme anahtarı satan yerler var oralardan alabilirsin. Flash belleğin boş olmalı yükleme öncesi flash bellekte ki her şeyi silecek zaten

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
O yazının gitmesi için etkinleştirme yapmam lazım internette 20-30 liraya etkinleştirme anahtarı satan yerler var oralardan alabilirsin. Flash belleğin boş olmalı yükleme öncesi flash bellekte ki her şeyi silecek zaten
Eyw kral özelden DC veya numara atarmisin ufak tefek takilirsam ordan yardım isterim eğer rahatsız olmazsan

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Emir Acar
Eyw kral özelden DC veya numara atarmisin ufak tefek takilirsam ordan yardım isterim eğer rahatsız olmazsan
Dc kullanmıyorum forumdan mesaj olarak yazabilirsin bilgim kadarıyla cevaplarım

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Emir Acar
USB takılı şekilde yeniden başlat yazılar gelince F8 ya da F12'ye basılınca boot menüsü gelmesi lazım ( disklerin yazdığı ekran) oradan flash belleği seç kuruluma başlarsın

Hasan enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Hasan enes
USB takılı şekilde yeniden başlat yazılar gelince F8 ya da F12'ye basılınca boot menüsü gelmesi lazım ( disklerin yazdığı ekran) oradan flash belleği seç kuruluma başlar

Top Bottom