hocam bende bu yaz windows 11 e geçicem nesini beğenmediniz?Alıntıyı görüntüleböyle bir şey var ama uygulamaların gitmesini istemiyorum
Ben bir yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım sisteminiz kaldırmıyor olabilirçok drop var valorantda falan sevemedim
Seni W11 ile alakalı olduğuna inandıran nedirçok drop var valorantda falan sevemedim
uygulama gitmeden w10 geçemezsin.Alıntıyı görüntüleböyle bir şey var ama uygulamaların gitmesini istemiyorum
rtx 3060 ti amd ryzen 5 5600x var sanmamBen bir yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım sisteminiz kaldırmıyor olabilir
w10 iken b öyle bir şey yoktuSeni W11 ile alakalı olduğuna inandıran nedir
hocam selam,aynı sorun bendede var win11 de drop ve fps düşmeleri var , attığınız link güvenilir mi ? indirip kurabilir miyim ? yoksa microsofttan win 10 mu indirip kurmalıyım yardımcı olursan sevinirim.O sistemin Windows 11 ile sorun yaşaması mümkün değil, sorun kullandığınız Windows sürümünde yada donanım/yazılım uyumsuzluğu yaşıyorsunuz.
Yedeklerinizi alıp formatla şu sistemi kurun.
Güvenmediğim hiç bir şeyi paylaşmam. TNCTR platformu ise burada ki bir çok üyenin yaşından bile eski bir oluşumdur. Türkiye de modifiye windows akımını başlatan platform olarakta bilinir TNCXP çalışması ile.hocam selam,aynı sorun bendede var win11 de drop ve fps düşmeleri var , attığınız link güvenilir mi ? indirip kurabilir miyim ? yoksa microsofttan win 10 mu indirip kurmalıyım yardımcı olursan sevinirim.
ryzen5600x - tuf 3070 - 16gb 3600mhz ram
teşekkür ederim bilgi için,windos 10 mu 11 mi peki hangisini kurmalıyım sizce ,Güvenmediğim hiç bir şeyi paylaşmam. TNCTR platformu ise burada ki bir çok üyenin yaşından bile eski bir oluşumdur. Türkiye de modifiye windows akımını başlatan platform olarakta bilinir TNCXP çalışması ile.