mavi ekranda bu yazıyor hocam denk getirirsem çekerim ama 1 sn falan duruyor mavi ekran sonra hemen resetliyorMavi ekran fotoğrafını buraya atarsan belki bir fikir edinebiliriz
Senin bu sistemde sadece M2 SSD yok mu? Ayrıca harddisktemi var?bir de hocam şunu fark ettim açılışta bazen bilgisayar harddiski görmüyor ve no bootable device hatası veriyor. İnternette araştırınca şu tarz vbideolar buldum genelde acer laptoplarda oluyormuş bu ama legacy yapamıyorum bende o seçeneği değiştirmeme izin vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Emmree acaba sistemde harddisk ve ya bios artık bilmiyorum uefi desteklemediği için mi böyle bir sorun oluyor
m2 var sadeceSenin bu sistemde sadece M2 SSD yok mu? Ayrıca harddisktemi var?
Sistem açılırken no bootable device yazması M2 SSD'inde sorun olma ihtimalini epey yükseltiyor.m2 var sadece
Yakaladım hocam fotoğraf çektimMavi ekran fotoğrafını buraya atarsan belki bir fikir edinebiliriz
ACER'I aradım anlattım durumu direk harddisk arızası dedi zaten. Servise gönderin yazılımsalda olabilir donanımsalda olabilir gerekli testler yapılsın garanti kapsamında işlem görsün dedi.Sistem açılırken no bootable device yazması M2 SSD'inde sorun olma ihtimalini epey yükseltiyor.
Gönder hocam bence de M2 SSD arızası. Donanımsal kaynaklı %90.ACER'I aradım anlattım durumu direk harddisk arızası dedi zaten. Servise gönderin yazılımsalda olabilir donanımsalda olabilir gerekli testler yapılsın garanti kapsamında işlem görsün dedi.
Acer ne kadar sürüyor hocam git gel çok sürer mi acaba? Bir de şu an evde değilim kutusu yanımda değil şehir dışındayım format atsam win 10 kursam temiz kurulum yapsam sorun düzelebilir mi acaba?Gönder hocam bence de M2 SSD arızası. Donanımsal kaynaklı %90.