Windows 10'un bir seneden az ömrü kaldı. Windows 11'i Microsoft'un sitesinden yazdırın direkt.format atıcakken windows 11 geçeyim dedim ve windows 10 güvenlik güncellemesi almicakmış
evet bende o yüzden geçmeyi düşünüyordum sağolun o zaman kesin olarak 11 e geçicem de size bir şey sorucam ben şimdi ssd yi test ettim hızlarını filan ama daha windows filan kurmadım windows hdd de yüklü ssd ye yeni win 11 i kurduktan sonra hdd deki ne olucak hdd yi ekstra depolama olarak kullanıcam çünküWindows 10'un bir seneden az ömrü kaldı. Windows 11'i Microsoft'un sitesinden yazdırın direkt.
Ekstra bi özelliği yok geçilir mi geçilebilir
HDD'yi biçimlendirip yine kullanırsın.evet bende o yüzden geçmeyi düşünüyordum sağolun o zaman kesin olarak 11 e geçicem de size bir şey sorucam ben şimdi ssd yi test ettim hızlarını filan ama daha windows filan kurmadım windows hdd de yüklü ssd ye yeni win 11 i kurduktan sonra hdd deki ne olucak hdd yi ekstra depolama olarak kullanıcam çünkü
Geçilir, artık eskisi gibi optimize vb gibi problemleri kalmadıdediğim gibi hdd kullanıyodum ve windows 10 kuruluydu şuan ssd almıştım bu gün geldi format ile windows 11 e geçilir mi