Şuan windows 10 kullanıyorum sistemim rtx 4060 i7 14700f 16gb ram sizce 11 e geçim mi. Bazı yerlerde stabilite sorunları yaşayabileceğim söylenmiş windows 11 dekiler nasıl söyleyebilir mi
windwos 11 24h2 kullanıyorum hiç bir sorun yok sisteminizde iyi gewcebilirsiniz bence windwos 11 eŞuan windows 10 kullanıyorum sistemim rtx 4060 i7 14700f 16gb ram sizce 11 e geçim mi. Bazı yerlerde stabilite sorunları yaşayabileceğim söylenmiş windows 11 dekiler nasıl söyleyebilir mi
Sizce windows update ile mi yoksa sıfırdan kurlum ile mi geçim daha geçen hafta formatlamıştımwindwos 11 24h2 kullanıyorum hiç bir sorun yok sisteminizde iyi gewcebilirsiniz bence windwos 11 e
Sizce windows update ile mi yoksa sıfırdan kurlum ile mi geçim daha geçen hafta formatlamıştımhocam 4 yıl oldu çıktığından beri sizce öyle sorunlar kalmış mıdır ilk çıktığından beri kullanıyorum 1 kere kapanma mavi ekran performans düşüşü cart curt yaşamadım
elinizde usb varsa formatla geçin yoksa direkt microsfotun sitesinden de geçebilirsinizSizce windows update ile mi yoksa sıfırdan kurlum ile mi geçim daha geçen hafta formatlamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce windows update ile mi yoksa sıfırdan kurlum ile mi geçim daha geçen hafta formatlamıştım
usb ile temiz kurulum kesinlikleSizce windows update ile mi yoksa sıfırdan kurlum ile mi geçim daha geçen hafta formatlamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce windows update ile mi yoksa sıfırdan kurlum ile mi geçim daha geçen hafta formatlamıştım
saol cevap içinusb ile temiz kurulum kesinlikle