windows 11 e geçmek mantıklımı

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,276
windows 11 de hala sorunlar varmı en son valorantı fln açmıyordu ?

Araştırın la birde kaç tane konu var.

windows 11 de hala sorunlar varmı en son valorantı fln açmıyordu ?
BİOS güncelleyip geçebilirsin. (7C02vH92(Beta version). Uzun zamandır kullanıyorum, ufak tefek buglar dışında bir problem yaşamadım. Ama siz Windows'u UEFİ yüklemek zorundasınız. (Şuan sizin sistemde MBR kurulu.)

BİOS güncelleyip geçebilirsin. (7C02vH92(Beta version). Uzun zamandır kullanıyorum, ufak tefek buglar dışında bir problem yaşamadım. Ama siz Windows'u UEFİ yüklemek zorundasınız. (Şuan sizin sistemde MBR kurulu.)
7C02vH7 versiyonuna güncelledim sizin dediğiniz beta versiyon olduğu için pek içime sinmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem özelliklerin düşükse geçme
1050ti
ryzen 5 5500 var sorun yaratırmı ?

7C02vH7 versiyonuna güncelledim sizin dediğiniz beta versiyon olduğu için pek içime sinmedi

1050ti
Sıkıntı etmeyin BİOS Flashback butonunuz var. Bir problem olursa bu yazılımı tekrardan kurarsınız. 1.2.0.7 BİOS sürümü ile TPM kaynaklı takılmalar düzeltildi bu sürümü bu yüzden kurun diyorum. (Bu arada RAM 8x1 miydi 8x2 miydi?) @Quiwick

1050ti
Ben 1 ay kullandım sorun yaşamadım. Şimdi windows 10 kullanıyorum ama 11 e geçmeye üşendiğimden kullanıyorum. Sistemin fena değil geçebilirsin bence. Bazıları sorun yaşıyormuş daha sorunlu diyorlar ama bende sorun olmamıştı

Sıkıntı etmeyin BİOS Flashback butonunuz var. Bir problem olursa bu yazılımı tekrardan kurarsınız. 1.2.0.7 BİOS sürümü ile TPM kaynaklı takılmalar düzeltildi bu sürümü bu yüzden kurun diyorum. (Bu arada RAM 8x1 miydi 8x2 miydi?) @Quiwick
2x8

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,247
Üyeler
189,997
Son üye
Batuhan.altınkaya
Geri