windows 11 e geçmelimiyim sizce ?

Secure Boot açık ve TPM açık olmasına rağmen Valorant açılmıyordu bugün Windows 10'a geri döndüm.

şuan geçtim herhangi bir sıkıntı yok oyunlarda yada normal olarak geçeli bir saat oldu sıkıntı olursa yazarımzaten geçmeden win 10 format dosyasıda oluşturdum flaşa bir sıkıntı çıkarsa dönmek için ama suan sorun yok hepinize bilgileriniz için teşekkür ederim

BİR SIKINTI OLMADI BENDE
Ekran Görüntüsü (20).png

BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ TEKNİK SORUNLARI VARMI DONANIMI DAHA FAZLA KULLANMA FELAN YADA MAVİ EKRAN SOUNLARI SİSTEMİM UYGUN GÜNCELLEME GELDİ GÖZÜKÜYOR BİRDE BİRŞEY DAHA SORUCAM YÜKSELTEYİMMİ FORMATMI ATAYIM YÜKSELTİRSEM SIKINTI YAŞARMIYIM İLERDE PROBLEM FELAN FORMAT DAHA SAĞLIKLIYA OYÜZDEN SORDUM HEP FORMAT ATARAK YÜKSELTTİĞİM İÇİN OYÜZDEN SORUYORUM DİREKT YÜKSELTEYİMMİ HİÇ BİRŞEYİ SİLMEDEN
Ben olsam gecmezdim daha sıkıntıları var onlar hallolduktan sonra gecilebilir

Geçme

şuan armory crate güncellemegeldi ve yaptım sonra açılıp kapanıyor sildim farklı farklı yelerde yükledim düzelmedi windows 10 a geçsem geri düzelirmi birde xboxun kolunu kablosuz bağlayınca bağlanıyordu önceden 1 hafta önce gelen güncellemeden dolay ı bağlanmıyor sanırım bu hatalar windows 10 geçtiğimde düzelirmi yada armory crate düzeltmemim format atmaktan başka bir yolu yokmu

Geri