Mrtcandeniz
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
sistemi yeniledim ve daha kurulum yapmadım daha önce w10 pro kullanıyordum ve w11 e geçmeyi düşünüyorum önereceğiniz bir şey var mı
Bütün w11 ler mi aynı sıkıntıdaKendi deneyimime göre geçmeni önermiyorum. Bazı Steam dışı oyunları çalıştırırken sorun yaşadım. İlk başta iyi gibiydi ama gerçekten elle tutulur bir yanı yok. Şuan W10 Home Atlas OS kullanıyorum memnunum.
neredeyse piyasaya çıktığından beri kullanıyorum oyunlarda ya da kullandığım programlarda sıkıntı yaşamadım.sistemi yeniledim ve daha kurulum yapmadım daha önce w10 pro kullanıyordum ve w11 e geçmeyi düşünüyorum önereceğiniz bir şey var mı
Hangi sürümünü kullanıyorsun acabaneredeyse piyasaya çıktığından beri kullanıyorum oyunlarda ya da kullandığım programlarda sıkıntı yaşamadım.
w11'de arka planda çalışan gereksiz şeyler var bunları manuel olarak kapatmak gerekebiliyor, kişisel tercih yapmasan da olur.
https://www.technopat.net/sosyal/ko...si-yapilmasi-gereken-oenemli-ayarlar.1744977/ bunun gibi rehberler ile ya davideodaki gibi araçlarla kolayca halledebilirsin.
düzgün kurulum ve güncellemeleri vs. doğru yaptığın sürece stabil bir işletim sistemi.
w11 pro 24h2Hangi sürümünü kullanıyorsun acaba
Çok önce w11 kurmuştum birkaç oyunda sorun yaratmıştı sistemi yükselttiğim için daha güncel işletim sistemine geçeyim dedim ama şüphelerim vardı teşekkür ederimw11 pro 24h2
Evet ondan dolayı da w11 e geçmeyi düşünüyorumamd den mailime mesaj geldi.sannırım microsoftun win 10 güncelleme desteğinin kesilmesiyle birlikte amd de driver çıkarmayacak bilginiz olsun.
Eger kurulum yaparsan normal yap, yukseltme filan yapma. Ben sahsen menunum, oyunlarimi rahat rahat oynuyorum. genel bi sikinti yok guzel yanisistemi yeniledim ve daha kurulum yapmadım daha önce w10 pro kullanıyordum ve w11 e geçmeyi düşünüyorum önereceğiniz bir şey var mı
Hocam 2024 te ben de yeni sistem topladım ve işletim sistemimi de win11 home a yükselttim bahaneyle. Başlarda problemleri vardı (çok ufak tefek) ama şu an canavar gibi hiçbir problemini yaşamıyorum uzun zamandır nazar değmesinsistemi yeniledim ve daha kurulum yapmadım daha önce w10 pro kullanıyordum ve w11 e geçmeyi düşünüyorum önereceğiniz bir şey var mı