Windows 11 e geçmeyi düşünüyorum

Reaksiyon skoru
4
sistemi yeniledim ve daha kurulum yapmadım daha önce w10 pro kullanıyordum ve w11 e geçmeyi düşünüyorum önereceğiniz bir şey var mı

Kendi deneyimime göre geçmeni önermiyorum. Bazı Steam dışı oyunları çalıştırırken sorun yaşadım. İlk başta iyi gibiydi ama gerçekten elle tutulur bir yanı yok. Şuan W10 Home Atlas OS kullanıyorum memnunum.

Kendi deneyimime göre geçmeni önermiyorum. Bazı Steam dışı oyunları çalıştırırken sorun yaşadım. İlk başta iyi gibiydi ama gerçekten elle tutulur bir yanı yok. Şuan W10 Home Atlas OS kullanıyorum memnunum.
Bütün w11 ler mi aynı sıkıntıda

4-5 senedir kullanıyorum, gayet memnunum. Bir sorun da yaşamadım. Normal kurulum yaparak kullanabilirsin. Ekstra bir şey yapmana gerek yok.

Problemli olduğunu sanmıyorum artık.

sistemi yeniledim ve daha kurulum yapmadım daha önce w10 pro kullanıyordum ve w11 e geçmeyi düşünüyorum önereceğiniz bir şey var mı
neredeyse piyasaya çıktığından beri kullanıyorum oyunlarda ya da kullandığım programlarda sıkıntı yaşamadım.
w11'de arka planda çalışan gereksiz şeyler var bunları manuel olarak kapatmak gerekebiliyor, kişisel tercih yapmasan da olur.
https://www.technopat.net/sosyal/ko...si-yapilmasi-gereken-oenemli-ayarlar.1744977/ bunun gibi rehberler ile ya da
videodaki gibi araçlarla kolayca halledebilirsin.
düzgün kurulum ve güncellemeleri vs. doğru yaptığın sürece stabil bir işletim sistemi.

neredeyse piyasaya çıktığından beri kullanıyorum oyunlarda ya da kullandığım programlarda sıkıntı yaşamadım.
w11'de arka planda çalışan gereksiz şeyler var bunları manuel olarak kapatmak gerekebiliyor, kişisel tercih yapmasan da olur.
https://www.technopat.net/sosyal/ko...si-yapilmasi-gereken-oenemli-ayarlar.1744977/ bunun gibi rehberler ile ya da
videodaki gibi araçlarla kolayca halledebilirsin.
düzgün kurulum ve güncellemeleri vs. doğru yaptığın sürece stabil bir işletim sistemi.
Hangi sürümünü kullanıyorsun acaba

amd den mailime mesaj geldi.sannırım microsoftun win 10 güncelleme desteğinin kesilmesiyle birlikte amd de driver çıkarmayacak bilginiz olsun.

Eger kurulum yaparsan normal yap, yukseltme filan yapma. Ben sahsen menunum, oyunlarimi rahat rahat oynuyorum. genel bi sikinti yok guzel yani

Hocam 2024 te ben de yeni sistem topladım ve işletim sistemimi de win11 home a yükselttim bahaneyle. Başlarda problemleri vardı (çok ufak tefek) ama şu an canavar gibi hiçbir problemini yaşamıyorum uzun zamandır nazar değmesin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,056
Üyeler
174,050
Son üye
RikudouSennin
Geri