Windows 11 format diskler

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar yeni sistem aldım valo yükledim ama vanguard hatası veriyor ve oyuna giriş sağlayamıyorum internetten baya araştırdım ve hiç biri bir sonuç vermdi format kararı aldım peki asıl sorum format attığım zaman disklerim (1TB HDD);(500GB m2 ssd 3300 yazma 3100 okuma) bu diskler sıfırlanacak ve sonucu da diskler hiç gözükmemem yada değer kaybı olurmu eski bilgisayarımda hdd 500 gb idi ama "bu bilgisayar" uygulamasında c diski 300 olarak gözüküuor aynısı olurmu yine
Ryzen 5 5500 ausu dual 3050 oc var yardım ederseniz sevinirm

Arkadaşlar yeni sistem aldım valo yükledim ama vanguard hatası veriyor ve oyuna giriş sağlayamıyorum internetten baya araştırdım ve hiç biri bir sonuç vermdi format kararı aldım peki asıl sorum format attığım zaman disklerim (1TB HDD);(500GB m2 ssd 3300 yazma 3100 okuma) bu diskler sıfırlanacak ve sonucu da diskler hiç gözükmemem yada değer kaybı olurmu eski bilgisayarımda hdd 500 gb idi ama "bu bilgisayar" uygulamasında c diski 300 olarak gözüküuor aynısı olurmu yine
Ryzen 5 5500 ausu dual 3050 oc var yardım ederseniz sevinirm
Vanguard ne hatası veriyor?

9003 veriyordu hallettim biostan aynı sprunu yaşayan arkadaşlar
buradan düzeltebilirsiniz !!! Biostan yapacağınız yanlış bir işlem bilgisayarınızın hiç açılmamasına sebep olabilir lütfen dikkat edin!!!
BİOS'un güncel değilse onu da güncelle. BİOS'u güncelledikten sonra bu ayarlar otomatik açılıyor diye biliyorum.

Nasıl güncelleyebilirim?
Anakart nedir? Windows arama kısmına msinfo32 yazarak BIOS sürümüne bakabilirsin ya da CPU-Z adlı programı indirip mainboard kısmından BIOS sürümüne bakabilirsin?

Asus pro a520m-C
Şimdi doğru oldu, bu modelin laptoplarda ki gibi arayüzü var. Hocam BIOS güncellemeyi sana akşam anlatsam olur mu? Şuan okula gidicem. Akşama kadar aktif olamayacağım.