4070 13400fSisteminiz nedir?
Kesinlikle geçmenizi öneririm.4070 13400f
bu son haberlerde mavi ekran felan sorunu olan bir güncelleme varmış ondan dolayı tereddüt etmiştimKesinlikle geçmenizi öneririm.
7700HQ laptopta Windows 11 kurdum normal çalışıyor sıkıntı olmaz.bu son haberlerde mavi ekran felan sorunu olan bir güncelleme varmış ondan dolayı tereddüt etmiştim
Son haberlerde değil eski güncellemelerdeydi o.bu son haberlerde mavi ekran felan sorunu olan bir güncelleme varmış ondan dolayı tereddüt etmiştim
yakın zamanda şöyle bir Microsoft, Windows 11 KB5043145 güncelleştirmesini yaşanan kritik sorunlar nedeniyle durdurdu. Dün de bahsettiğimiz üzere daha çok mavi ve yeşil ekran hataları alınıyordu. haber gördüm 2 gün önce bu arada bu biraz korkuttu beniSon haberlerde değil eski güncellemelerdeydi o.
kanka mavi ekran hatası bu. canlı bomba değil. bilgisayarın evi havaya uçurmaz yani. korkacak bi şey yok. microsoft sorunlu güncelleme getirirse onu da düzeltir zaten. tüm dünya kullanıyor.yakın zamanda şöyle bir Microsoft, Windows 11 KB5043145 güncelleştirmesini yaşanan kritik sorunlar nedeniyle durdurdu. Dün de bahsettiğimiz üzere daha çok mavi ve yeşil ekran hataları alınıyordu. haber gördüm 2 gün önce bu arada bu biraz korkuttu beni