yaklaşık 1 saat olduNe kadardır bekliyorsunuz?
Güncelleştirme kısmında değilmi? Veya Yeniden başlattıktan sonramı %7 de kaldı?yaklaşık 1 saat oldu
tam olarak burdaGüncelleştirme kısmında değilmi? Veya Yeniden başlattıktan sonramı %7 de kaldı?
İndirmede o bir şey olmaz. Kurulumda başlatmamanızı öneririm.tam olarak burda
yani pc yeniden baslatsam veya kapatsam bir sorun olurmuİndirmede o bir şey olmaz. Kurulumda başlatmamanızı öneririm.
Olmaz fakat 24H2 çıktı bile.yani pc yeniden baslatsam veya kapatsam bir sorun olurmu
windows ben yuklemedim pc toplayan kişi yukledi ben yukleseydim 24h2 yuklerdim birde nvidia experince açılmıyor bu yuzden ekran kartını guncelleme yapamıyorum bu yuzden dusuk fps alıyorum nvida app yukledim fakat oda kurulmuyor varmı bır öneriniz bunun içinOlmaz fakat 24H2 çıktı bile.
Nasıl çalışmıyor?windows ben yuklemedim pc toplayan kişi yukledi ben yukleseydim 24h2 yuklerdim birde nvidia experince açılmıyor bu yuzden ekran kartını guncelleme yapamıyorum bu yuzden dusuk fps alıyorum nvida app yukledim fakat oda kurulmuyor varmı bır öneriniz bunun için
yani açılması için üstüne basıyorum boyle bir ekran geliyor sonrası yokNasıl çalışmıyor?
Bence format atın güzelce kurun bende yardımcı olurum.yani açılması için üstüne basıyorum boyle bir ekran geliyor sonrası yok
elimdeki usb okula vermek zorunda kaldım eger elime bir usb geçerse denerim ama usb olmadan başka bir yolu yok degilmiBence format atın güzelce kurun bende yardımcı olurum.