Alfha13
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,248
Biliyorum, çok fazla Windows 11 konusu var
Bir yer gereksinimleri karşılıyor derken diğeri karşılamıyor diyor. Güncelleme olarak da gözükmüyor, sebebi nedir acaba?
Pc ozellikleri?Biliyorum, çok fazla Windows 11 konusu varBir yer gereksinimleri karşılıyor derken diğeri karşılamıyor diyor. Güncelleme olarak da gözükmüyor, sebebi nedir acaba?
Valla reis destekliyor sistemGerek olmadığını düşünmüştüm.
R5 3500
B450M S2H V2
8GB RAM
480GB SSD
GTX 1650 Super
Windows 10 da tüm güncellemeleri de yaptım.
Attığım resimlerde görmüşsündür, PC Sağlık şeyinde destekliyor diyor, oradan siteye atıyor orada da destekliyor diyor. Ama Update'te gözükmüyor. TPM 2.0 ve Secure Boot da açık.Valla reis destekliyor sistem
Önce güncelleyip kullanmayı düşünüyorum, fırsat olunca da format atarım tabii.Onlara bakmayın iso dosyasını yazdırıp temiz kurulum yapın.
Temiz kurulummu yapiyorsun reisAttığım resimlerde görmüşsündür, PC Sağlık şeyinde destekliyor diyor, oradan siteye atıyor orada da destekliyor diyor. Ama Update'te gözükmüyor. TPM 2.0 ve Secure Boot da açık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önce güncelleyip kullanmayı düşünüyorum, fırsat olunca da format atarım tabii.
Temiz kurulum yap sorunuszHayır, güncelleme kısmından yükseltme yapmaya çalışıyorum.
Laptop isteyen adama gel sana PC toplayalım gibi olduTemiz kurulum yap sorunusz
Reis zorlamanin anlami yok guncellenmiyorsa yapistirican temiz kurulumu is temiz olcak bitcekLaptop isteyen adama gel sana PC toplayalım gibi olduHiç mi yolu yok? Bende sadece C var, o yüzden de her şeyi tekrar indirmem lazım. Gelecekte daha az şeyi indirmem gerekeceği için (oyunlar bitince sileceğim) şimdilik güncelleme yapayım sonra da format atarım dedim.
Hiç mi yolu yok güncellemenin?
PekiReis zorlamanin anlami yok guncellenmiyorsa yapistirican temiz kurulumu is temiz olcak bitcek
Ihtiyac yokPeki
Kurulum yaparken anahtarı direkt girsem etkinleşir değil mi? Yoksa önceden 10'dayken anahtarı iptal etme gibi bir şey mi yapmalıyım?