Windows 11 Güncelleme Olmuyor

Alfha13

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,248
Biliyorum, çok fazla Windows 11 konusu var:) Bir yer gereksinimleri karşılıyor derken diğeri karşılamıyor diyor. Güncelleme olarak da gözükmüyor, sebebi nedir acaba?

Ekler

• Desktop Screenshot 2021.10.05 - 20.47.44.55.png
    Desktop Screenshot 2021.10.05 - 20.47.44.55.png
    32.5 KB · Hit: 56
  • Desktop Screenshot 2021.10.05 - 20.47.51.67.png
    Desktop Screenshot 2021.10.05 - 20.47.51.67.png
    7.9 KB · Hit: 52
  • Yeni Windows 11 İşletim Sistemine Yükseltin _ Microsoft - Kişisel - Microsoft​ Edge 5.10.2021 ...png
    Yeni Windows 11 İşletim Sistemine Yükseltin _ Microsoft - Kişisel - Microsoft​ Edge 5.10.2021 ...png
    21.5 KB · Hit: 61
Biliyorum, çok fazla Windows 11 konusu var:) Bir yer gereksinimleri karşılıyor derken diğeri karşılamıyor diyor. Güncelleme olarak da gözükmüyor, sebebi nedir acaba?
Pc ozellikleri?

Onlara bakmayın iso dosyasını yazdırıp temiz kurulum yapın.

Valla reis destekliyor sistem
Attığım resimlerde görmüşsündür, PC Sağlık şeyinde destekliyor diyor, oradan siteye atıyor orada da destekliyor diyor. Ama Update'te gözükmüyor. TPM 2.0 ve Secure Boot da açık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onlara bakmayın iso dosyasını yazdırıp temiz kurulum yapın.
Önce güncelleyip kullanmayı düşünüyorum, fırsat olunca da format atarım tabii.

Attığım resimlerde görmüşsündür, PC Sağlık şeyinde destekliyor diyor, oradan siteye atıyor orada da destekliyor diyor. Ama Update'te gözükmüyor. TPM 2.0 ve Secure Boot da açık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce güncelleyip kullanmayı düşünüyorum, fırsat olunca da format atarım tabii.
Temiz kurulummu yapiyorsun reis

Temiz kurulum yap sorunusz
Laptop isteyen adama gel sana PC toplayalım gibi oldu:) Hiç mi yolu yok? Bende sadece C var, o yüzden de her şeyi tekrar indirmem lazım. Gelecekte daha az şeyi indirmem gerekeceği için (oyunlar bitince sileceğim) şimdilik güncelleme yapayım sonra da format atarım dedim.

Hiç mi yolu yok güncellemenin?

Laptop isteyen adama gel sana PC toplayalım gibi oldu:) Hiç mi yolu yok? Bende sadece C var, o yüzden de her şeyi tekrar indirmem lazım. Gelecekte daha az şeyi indirmem gerekeceği için (oyunlar bitince sileceğim) şimdilik güncelleme yapayım sonra da format atarım dedim.

Hiç mi yolu yok güncellemenin?
Reis zorlamanin anlami yok guncellenmiyorsa yapistirican temiz kurulumu is temiz olcak bitcek

Reis zorlamanin anlami yok guncellenmiyorsa yapistirican temiz kurulumu is temiz olcak bitcek
Peki:(

Kurulum yaparken anahtarı direkt girsem etkinleşir değil mi? Yoksa önceden 10'dayken anahtarı iptal etme gibi bir şey mi yapmalıyım?

Geri