Windows 11 güncellestırme ekranında kaldı

20230220_235400.jpg

:(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam.
.

Şimdiye kadar yeniden başlat dememiştim dedim şimdi yine kaldı oyle. Cildircam

Yardim edebilir misiniz
Güvenli moda gir çık yap bakalım. Eğer olmazsa gene format atabilirsin. Bu arada yeniden başlat butonunda güncelle ve yeniden başlat mı yazıyor?
Güvenli modda başlatmak için shift tuşuna basılı tutup bilgisayarı yeniden başlatın. Gelen ekranda Sorun Giderme/ Gelişmiş Seçenekler/ Başlangıç Ayarları yeniden başlata basın. Gelen ekranda F4 ya da 4 tuşuna basın. Bilgisayar güvenli modda başlayacak.

Güvenli moda gir çık yap bakalım. Eğer olmazsa gene format atabilirsin. Bu arada yeniden başlat butonunda güncelle ve yeniden başlat mı yazıyor?
Güvenli modda başlatmak için shift tuşuna basılı tutup bilgisayarı yeniden başlatın. Gelen ekranda Sorun Giderme/ Gelişmiş Seçenekler/ Başlangıç Ayarları yeniden başlata basın. Gelen ekranda F4 ya da 4 tuşuna basın. Bilgisayar güvenli modda başlayacak.
Hayır normal yeniden başlat

Shift e basarak yeniden başlat dedim yine guncellestirmeye atti

Hayır normal yeniden başlat

Shift e basarak yeniden başlat dedim yine guncellestirmeye atti
Önemli verilerin yoksa at format hocam.

Hocam acaba dosyaları ve uygulamalari kaldırmadan sadece windowsu silip yükleme yapabiliyor muyum
Windows'un sıfırlama yerinde dosyalarımı sakla diye ayar var, oradan da yapılabilir.

Geri