Neler Yeni

Windows 11 güvenli önyükleme açma

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf baluk
kısa bir süre önce windows 11 e geçmek istedim. TPM ve güvenli önyükleme hatası verdi, bir şekilde kurdum, fakat valoranrt oynamak istediğimde güvenli önyüklemeyi açmam lazım. Açamadım yardımcı olursanız sevinirim. Anakart modelim Asus Prime A320m-r

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Secure Boot'tan bahsediyorsan BIOS üzerinden büyük ihtimal Advanced ayarlarında olsa gerek. BIOS'a F2-F11-F12-DEL tuşlarını deneyerek girebilirsin. Modelini tam bilmediğimden nerede olduğunu ben de kesin olarak bilmiyorum ama genelde Advanced kısmında olur. BIOS'u biraz kurcalayıp bakabilirsin.

Eğer W11'in ayarları üzerindeki olan Güvenli Önyükleme'den kastediyorsan:
  1. Windows Arama'yı aç.
  2. msconfig'e gir.
  3. Yukarıdan "Önyükleme" kısmına gir.
  4. "Önyükleme seçenekleri" kısmının altındaki "Güvenli Önyükleme" ayarını tikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf baluk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Secure Boot'tan bahsediyorsan BIOS üzerinden büyük ihtimal Advanced ayarlarında olsa gerek.

1. Windows Arama'yı aç.
  2. msconfig'e gir.
  4. "Önyükleme seçenekleri" kısmının altındaki "Güvenli Önyükleme" ayarını tikle.
bios üzerindekinden kastediyorum bios üzerinde açmaya çalıştığımda disable enable seçeneğini göremedim

ohannes10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Lordervon
Secure Boot'tan bahsediyorsan BIOS üzerinden büyük ihtimal Advanced ayarlarında olsa gerek. BIOS'a F2-F11-F12-DEL tuşlarını deneyerek girebilirsin. Modelini tam bilmediğimden nerede olduğunu ben de kesin olarak bilmiyorum ama genelde Advanced kısmında olur. BIOS'u biraz kurcalayıp bakabilirsin.

1. Windows Arama'yı aç.
  2. msconfig'e gir.
  4. "Önyükleme seçenekleri" kısmının altındaki "Güvenli Önyükleme" ayarını tikle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu güvenli önyükleme de başka şey seçiyor muyuz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom