Neler Yeni

Windows 11 home key alınır mı?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Naylon faturayı duymadın herhalde ayrıca o kod ya microsofttan çalıntıdır ya da toplu etkinleştirme için kullanılan bir koddur. Kısaca senin onu kullanmaman lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açık kaynak .bat ile yazılmış bir dosya. Az çok koddan anlıyorsan okuyorsun zaten.2020 den beri githubda 70bin kişi yıldızlamış virüslü olsa github buna izin vermez. Hayrımız dokunsun ama yok.
hayır yurtdışında bu kodlar ucuza satılıyor yani örn. amerikadan 10 dolara 1000 tane kodu adam satın alıyor veya şirketlere microsoft bu kodları toplu alımda daha uygun fiyatlı olacak şekilde satıyor çeşitli yollarla satın alıyor ve sana da ucuza satabiliyor. Senin dediğin kodlar retail key yani tek kullanımlık formatta kaybolan kodlar. Benim aldığım kod anakarta gömülü durumda yani tek sahibi benim. Ayrıca sağlamlisans yıllardır piyasada olan bi site eğer yamuğu olsaydı şimdiye 10 kere patlardı

DogancanYr

80+ Bronze
:) Ha benim aldığım kod çalıntı fatura naylon
Senin dediğin Microsoft un kendi programı, heralde zekat olarak dağıtıyor keyleri
Ben memnunum. Sen üzülme bosver
Cidden hayrına kod açık kaynak dedim ya. Microsoftda takmıyor zaten.

hayır yurtdışında bu kodlar ucuza satılıyor yani örn. amerikadan 10 dolara 1000 tane kodu adam satın alıyor veya şirketlere microsoft bu kodları toplu alımda daha uygun fiyatlı olacak şekilde satıyor çeşitli yollarla satın alıyor ve sana da ucuza satabiliyor. Senin dediğin kodlar retail key yani tek kullanımlık formatta kaybolan kodlar. Benim aldığım kod anakarta gömülü durumda yani tek sahibi benim. Ayrıca sağlamlisans yıllardır piyasada olan bi site eğer yamuğu olsaydı şimdiye 10 kere patlardı
Alakası yok. Kalıcı format atsan bile gitmiyor.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Cidden hayrına kod açık kaynak dedim ya. Microsoftda takmıyor zaten.

Alakası yok. Kalıcı format atsan bile gitmiyor.
Microsoft da takmıyor, devlet de takmıyor zaten.
Bak ne olursa olsun ben karşımda muhatap buluyorum. saglamlisans tan kod alıp da sıkıntı yaşayan çevremde yada forumlarda kimse görmedim. . İllegal mi, o da illegal bu da illegal :D
Adam kaşeli fatura kesiyor? Yarın bişey olsa "Ben orjinal diye aldım, benim suçum yok, aha fatura " derim :)
Bak sitesine yazmış adam
Ekran Görüntüsü (16).png

Şaka bir yana, keşke ekonomimiz güzel olsa herşeyin orjinalini kullansak. Herkes legal şekilde hayatını sürdürse ama yapacak bir şey yok.
Ben huylu adamım öyle programla, yazılımla, açık kaynak kodları falan bana göre değil, kaşıntı tutuyor :D Ben para vermeyi seviyorum :D

DogancanYr

80+ Bronze
Microsoft da takmıyor, devlet de takmıyor zaten.
Bak ne olursa olsun ben karşımda muhatap buluyorum. saglamlisans tan kod alıp da sıkıntı yaşayan çevremde yada forumlarda kimse görmedim. . İllegal mi, o da illegal bu da illegal :D
Adam kaşeli fatura kesiyor? Yarın bişey olsa "Ben orjinal diye aldım, benim suçum yok, aha fatura " derim :)
Bak sitesine yazmış adam
Alıntıyı görüntüle

Şaka bir yana, keşke ekonomimiz güzel olsa herşeyin orjinalini kullansak. Herkes legal şekilde hayatını sürdürse ama yapacak bir şey yok.
Ben huylu adamım öyle programla, yazılımla, açık kaynak kodları falan bana göre değil, kaşıntı tutuyor :D Ben para vermeyi seviyorum :D
Zaten sınırsız bir kere etkinleştirdinmi bir daha orijinal mi sahte mi ayırt edilemiyor. Anahtarı bloke edemezler sadece yazılımın bir daha anahtar oluşturmamasını engellerler. O sıra zaten windows 12ye para biriktirirsin. :D

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Zaten sınırsız bir kere etkinleştirdinmi bir daha orijinal mi sahte mi ayırt edilemiyor. Anahtarı bloke edemezler sadece yazılımın bir daha anahtar oluşturmamasını engellerler. O sıra zaten windows 12ye para biriktirirsin. :D
Ekran Görüntüsü (18).png

İyi geceler kardeşim bugünlük yeter :D

Top Bottom