Windows 11 işlemci stok fan sorunu

Reaksiyon skoru
3
Windows 10 da iken fan hızı normal çalışıyordu sesi pek fazla gelmiyordu yük altında bile ama windows 11 geçtikten sonra yük altında çok fazla fan sesi gelmeye başladı sorun ne olabilir

Windows 10 da iken fan hızı normal çalışıyordu sesi pek fazla gelmiyordu yük altında bile ama windows 11 geçtikten sonra yük altında çok fazla fan sesi gelmeye başladı sorun ne olabilir
Bios ayarlarindan fan hizinin turboda olmadigina eminmisiniz, bende sivi sogutma var win 11 gectigimde sivi sogutma pompasi turboda calisiyordu onu standart yapabilirsiniz.

2840ED81-3D51-4275-ABB9-F8D65E51ADFF.jpeg

Turbo mode seçeneğinde sadece açık ve kapalı var hocam

Hocam fan kontrol kismindan yapiliyor diye hatirliyorum qfan kontroll olmasi lazim benim anakartim da asus.

İşlemci durduk yere hızlanmıyordur, ısındığı içindir. Isınmasına yol açan bir program vs vardır. Bios'da Ez mod'da Sağ üstte power saving ya da slient mode var onu seç düzelir ya da manuel fan ayarı yapabilirsin.

Sıcaklık derecesini kontrol ediyorum normal değerlerde yük altında oluyor genelde bir render alındığı zaman fan uçak moduna geçiyor resmen.Bide win 10 da böyle bir şey yoktu win 11 geçince bu sorun başladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,097,678
Üyeler
174,603
Son üye
yurtdisi siparis
Geri