Windows 11 ISO indiremiyorum

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
841
Windows indirme sitesine girince bu hatayı alıyorum. Microsoft sitesine girebiliyorum ama indirmek isteyince bu hata geliyor.

Kod:
An error occurred while processing your request.
Reference #221.bc8e41d4.1761757004.bd6ce3ac

https://errors.edgesuite.net/221.bc8e41d4.1761757004.bd6ce3ac

bende de aynı duzelır sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende medıa creation tool var ıstersen paylasayım ordan ıso ındır

Windows komple bozuldu zaten. Sistem ikide bir mavi ekran veriyor grafik sürücüsünden dolayı. Ama güvenli modda bile başlatamıyorum. Format atmam gerekti acilen. Bir de bu sorun çıktı başıma. Vakit geçirmek için minecraft oynayacaktım. Sunucuya bağlanmadığı için ona bile giremiyorum.

bende de aynı duzelır sonra

bende medıa creation tool var ıstersen paylasayım ordan ıso ındır
olur.

Şimdilik iso indiriyor bununla. Ama sanırım yine kuramayacağım. Update çalışmayacağı için. Çünkü kendi bilgisayarımda güncelleme var. o bile yüklenmiyor.

Şimdilik iso indiriyor bununla. Ama sanırım yine kuramayacağım. Update çalışmayacağı için. Çünkü kendi bilgisayarımda güncelleme var. o bile yüklenmiyor.
uptade ıle ne alakası var ıso ayrı bır dosya flasha yazdırırsın bıostan boot olarak secersın kurarsın bıter

aynı hatayı bana da veriyor tool da çalışmıyor hocam bende

uptade ıle ne alakası var ıso ayrı bır dosya flasha yazdırırsın bıostan boot olarak secersın kurarsın bıter
update ile alakası var çünkü kurulum esnasında son güncellemeleri alıp format atıyor.

oyle bısı yok dostum formattan sonra almadıgın guncellemelerı yaparsın
güncel olmadıktan sonra işime yaramıyor işte. mecbur bir süre daha bu sorunun çözülmesini bekliycem. galiba şu an çözülmüş gibi duruyor.

Windows indirme sitesine girince bu hatayı alıyorum. Microsoft sitesine girebiliyorum ama indirmek isteyince bu hata geliyor.

Kod:
An error occurred while processing your request.
Reference #221.bc8e41d4.1761757004.bd6ce3ac

https://errors.edgesuite.net/221.bc8e41d4.1761757004.bd6ce3ac
uupdumptan indir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,387
Üyeler
183,737
Son üye
Crankfdn