birhiçim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 186
Microsoftun kendi sitesinden win11 iso yükle seçeneğine tıklıyorum sonra dili seçiyorum ve hata oluştu diye bir mesaj geliyor yani işin kısası indiremiyorum iso dosyasını ne yapacağım elinde win 11 iso dosyası olan varsa özelden atabilirmi?
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11
Bu linkten direk indirebiliyor olman lazım
maalesef ikisindede olmadı
Denermisin
dns veya vpn kullaniyor musun?Microsoftun kendi sitesinden win11 iso yükle seçeneğine tıklıyorum sonra dili seçiyorum ve hata oluştu diye bir mesaj geliyor yani işin kısası indiremiyorum iso dosyasını ne yapacağım elinde win 11 iso dosyası olan varsa özelden atabilirmi?
vpn acip indirmeyi dener misin misin eger indirme baslarsa kapatabilirsin hiza etki ettiysekullanmıyorum
telefon modunda gir siteye f5 at bi indirmeyi dene işe yarayacaktırmaalesef ikisindede olmadı
daha önce denedim ama olmadı,farklı tarayıcı kullandım olmadı telefona geçtim olmadıvpn acip indirmeyi dener misin misin eger indirme baslarsa kapatabilirsin hiza etki ettiyse
nası telefon moduna alıcam tarayıcıyı?telefon modunda gir siteye f5 at bi indirmeyi dene işe yarayacaktır
f12 sag ustte tablet ve telefon iconu vardaha önce denedim ama olmadı,farklı tarayıcı kullandım olmadı telefona geçtim olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nası telefon moduna alıcam tarayıcıyı?
telefon işaretine bas burdaki tel modeuna geçerdaha önce denedim ama olmadı,farklı tarayıcı kullandım olmadı telefona geçtim olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nası telefon moduna alıcam tarayıcıyı?