- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 31,876
Sistem bilgisi kısmında bios modu ne olarak gözüküyor?format atmadan olmaz mı diyorsun
Sistem bilgisi kısmında bios modu ne olarak gözüküyor?format atmadan olmaz mı diyorsun
Sistem bilgisi kısmında bios modu ne olarak gözüküyor?
evet eski diye gösteriyor
Uefi kurarsan secure boot çalışır. O zaman valorantta açılır.neyse zaten valorant çalışmadığı için şuanlık kurmayacağım
Yükseltme yaparsa kurulmaz. Format atıp kurabilir, tpm ve secure boot istemeyen isolar var. Sonradan uefi kurulum yapıldığı için secure boot açabilir.@dutemo Hocam direk Win11 kurmaya çalışsa olmaz mı yine aynı hatayı mı verir?
Hmm, yani Microsoft'un sitesinde yayınlanan iso ile kurulum yapamaz değil mi yanlış anlamadım.Yükseltme yaparsa kurulmaz. Format atıp kurabilir, tpm ve secure boot istemeyen isolar var. Sonradan uefi kurulum yapıldığı için secure boot açabilir.
Evet yapamaz. TPM ve secure boot gerek onun için. Ama şöyle bişey olabilir. Windows 10 uefi olarak kurarsın, biostan tpm ve secure boot açtıktan sonra orjinal iso ile kurulum yapılabilir.Hmm, yani Microsoft'un sitesinde yayınlanan iso ile kurulum yapamaz değil mi yanlış anlamadım.
Tamer bence orjinal iso kullanmak istiyorsan bunu dene.hocam yaptım olmuyor
Evet yapamaz. TPM ve secure boot gerek onun için. Ama şöyle bişey olabilir. Windows 10 uefi olarak kurarsın, biostan tpm ve secure boot açtıktan sonra orjinal iso ile kurulum yapılabilir.
Bu şekilde
Other OS ayarını Windows yapın.
hocam son attığım fotoğraflardaki ayarın değişmedi bir şey etkiler miEvet yapamaz. TPM ve secure boot gerek onun için. Ama şöyle bişey olabilir. Windows 10 uefi olarak kurarsın, biostan tpm ve secure boot açtıktan sonra orjinal iso ile kurulum yapılabilir.
yani format değil mi?Tamer bence orjinal iso kullanmak istiyorsan bunu dene.