Çözüldü✓ Windows 11 kurulması Hakkında

Zoroka

80+
Reaksiyon skoru
7
İyi günler, simdi yeni bir oyun laptopu alacağım arkadaslar freedos olarak geliyor haliyle ama teknosa vb kurumsal markalarda win 11 kurulu şekilde satıyorlar tabi fiyatı 7-8 bin daha yukarı, çevremde danıştıgım kişiler o kadar para verme halledilir diyorlar nasıl yapıldığını bilmiyorum illegal olarak ama bu yapılan işlem laptopa zarar verir mi birde garantiden çıkarır mı yardımcı olabilecek varsa memnun olurum, pek bilgim yok umarım konuyu anlatabilmişimdir. Birde win 11 pro mu daha iyi olur, iyi akşamlar.

İllegal bir durum yok ortada, aynı os microsoftun sitesinden de indiriliyor sadece lisans alınması lazım
Windows 11 Home kurman daha iyi olur.

İyi günler, simdi yeni bir oyun laptopu alacağım arkadaslar freedos olarak geliyor haliyle ama teknosa vb kurumsal markalarda win 11 kurulu şekilde satıyorlar tabi fiyatı 7-8 bin daha yukarı, çevremde danıştıgım kişiler o kadar para verme halledilir diyorlar nasıl yapıldığını bilmiyorum illegal olarak ama bu yapılan işlem laptopa zarar verir mi birde garantiden çıkarır mı yardımcı olabilecek varsa memnun olurum, pek bilgim yok umarım konuyu anlatabilmişimdir. Birde win 11 pro mu daha iyi olur, iyi akşamlar.
öncelikle windows kurmak için illegal yollara başvurmana gerek yok windows bir işletim sistemidir ücretsiz olarak kullanabilirsin ha lisansını alırsın o paralıdır öncelikle lisana 7-8k verilmez evet.
şu video ile kolayca kurarsın gözün korkmasın basittir.

öncelikle windows kurmak için illegal yollara başvurmana gerek yok windows bir işletim sistemidir ücretsiz olarak kullanabilirsin ha lisansını alırsın o paralıdır öncelikle lisana 7-8k verilmez evet.
şu video ile kolayca kurarsın gözün korkmasın basittir.
Lisansı almanın faydası olur mu peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İllegal bir durum yok ortada, aynı os microsoftun sitesinden de indiriliyor sadece lisans alınması lazım
Windows 11 Home kurman daha iyi olur.
Ben hepsi paralı alınıyor diye biliyordum

Hayır Windows kullanmak ücretsizdir,sadece lisansına para veririsin.

ben 6 yıldır lisansız kullanıyorum köşede sinir bozucu bir yazı var başka bir şey yok :D

ben 6 yıldır lisansız kullanıyorum köşede sinir bozucu bir yazı var başka bir şey yok :D
sinir bozucu yazi nedense benimde hosuma gidiyor lisanssiz kullanmak windowsda bazi ayarlari kisitlayabiliyor windows 10 icin oyle yani windows 11 bilmiyorum.

sinir bozucu yazi nedense benimde hosuma gidiyor lisanssiz kullanmak windowsda bazi ayarlari kisitlayabiliyor windows 10 icin oyle yani windows 11 bilmiyorum.
wallpaper değişemiyorsun ama zaten win11 hazır wallpaper sunuyor şahsen onlar benim hoşuma gidiyor.

win 11 iso indirip rufus ile flasliyorsin pc ne güzelce kuruyorsun internet kablonu çekiyorsun 1 ay ücretsiz deneme ile kurduktan sonra tak interneti oem lisans amahtari forumda ücretsiz dağıtan bir arkadas vardi lisansla ve ömür boyu kullan

OEM ürünler sahte degildir toplu alış yapan kurumsal firmalar anakarta gömer ilerde format atsanızda artik o anakart ile linsans tekrar girmenize gerek yoktur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri