kelebek 80+ Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 120 Reaksiyon skoru 11 5 Kasım 2023 #1 Selamlar. Format atıyordum shift tuşuna basılı tutup yeniden başlattım kurulum ekranına geldim vs herşeyi yaptım sonrasında yükleme tamamlandıktan sonra yeniden başlatılıyor deyip aynı ekrana tekrar geliyor . Ne yapmalıyım
Selamlar. Format atıyordum shift tuşuna basılı tutup yeniden başlattım kurulum ekranına geldim vs herşeyi yaptım sonrasında yükleme tamamlandıktan sonra yeniden başlatılıyor deyip aynı ekrana tekrar geliyor . Ne yapmalıyım
freygasm 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 9,838 Reaksiyon skoru 5,547 5 Kasım 2023 #2 Yeniden başlatılıyor derken flash belleği çıkarmalısın, kısır döngüye sokar yoksa.
kelebek 80+ Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 120 Reaksiyon skoru 11 5 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 freygasm yazmış: Yeniden başlatılıyor derken flash belleği çıkarmalısın, kısır döngüye sokar yoksa. Devamı için tıklayın... Eyw deniyorum
freygasm yazmış: Yeniden başlatılıyor derken flash belleği çıkarmalısın, kısır döngüye sokar yoksa. Devamı için tıklayın... Eyw deniyorum