Neler Yeni

Windows 11 kuruluşunuzun etkinleştirme sunucusuna bağlanamadığımız hatası?

Merhaba arkadaşlar, dün (4 Ekim) Vatan'dan bir OEM sistem aldım. FreeDOS olduğunu, Windows kurulmasını isteyip istemediğimi sordular. 1.500TL karşılığında, kopya bir Windows 11 yüklemişler. (Enterprise olduğuna bakmayın, normalde Home'du. Çeşitli Key'ler deneyince Enterprise oldu.) CMD'den denedim, key bulup aktifleştirmeyi denedim ama yok. Olmuyor. Sürekli aynı hatayı verip verip duruyor. Bunun bir çözüm yolu yok mudur arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
1728132810081.png

java

80+ Bronze
Sürümünüzü Enterprise yapmışsınız. Sanırım formattan başka çare yok.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ali Dogan

Aramada çıkan full kelimesinin geçtiği yerli isimli siteden indirebilirsin. Antivirüsü devre dışı bırek öyle indir. Sol altta arama kısmına ant yaz antivirus ayarları çıkar. Gördüğün her ayarı kapat. Sonra kendisi açar.

Windows 11 de de işe yarar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

.solidshare.net den de indirebilirsin arama sayfasında çıkıyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Aramada çıkan full kelimesinin geçtiği yerli isimli siteden indirebilirsin. Antivirüsü devre dışı bırek öyle indir. Sol altta arama kısmına ant yaz antivirus ayarları çıkar. Gördüğün her ayarı kapat. Sonra kendisi açar.

hemen deneyeceğim hocam. çok teşekkürler. işe yararsa çok mutlu olurum. :)

Hayır Windows 11 Home İsosu indirip rufus ile flaşa kur temiz format at kolay zaten youtubdan bakabilirsin videolarına.
arkadaşın söylediği yöntem olmazsa sizinkini de deneyeceğim hocam. çok sağolun. :)

hocam programı indirdim, windows defender otomatik olarak engelledi, kapattım antivirüsü, şöyle bir hata alıyorum nedeni nedir sizce?
1728136622506.png

2. söylediğiniz siteden indirdim hocam, kötü amaçlı yazılım dedi, yine de çalıştır dedim. 15-20 saniye çalıştı, kapandı. oldu mu diye baktım, artık lisanslı bir enterprise kullanıcısıyım hocam. :D çok teşekkür ederim, çok sağolun. :)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ali Dogan
Eyvallah sevindim. Winrar kullanıyorsanız sağ tıklayın aynı adlı klasore çıkar şıkkını seçin. Çift tıklayip açarsanız bahsettiğiniz türden arşiv hataları alırsınız. Çift tıklamayın. Dosyanın adı "mehmet" ise üzerine sağ tıklayıp "mehmet adlı klasöre çıkar" şıkkını seçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,150
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom