Windows 11 nasıl alınır/key nedir ne işe yarar?

Snrbl

80+
Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar yeni pc aldım şimdi freedos olarak geliyor windows 11 yada 10 kurmam gerekecek sanırım ee doğal olarak satın almam lazım bu windowsu nasıl satın alabilirim hiç bilmiyorum işlemleri birde lisans keyler felan satın alındığını okudum formda şimdi bu lisans keyler 20-50 tl arası gördüğüm kadarıyla ama windows çok daha pahalı 3k civarında fiyat var bunun sebebi nedir bu keyler sıkıntılımı oluyor bilgilendirebilecek bir arkadaş varmı yada bu tarz başka biri formda konu açtıysa onun linkinide atabilirsiniz ben bulamadım yada gözümden kaçmış olabilir

Bununla ilgili konu açacaktım tam. Bu konuyu takip ediyorum bilgi edinmek için.

Arkadaşlar yeni pc aldım şimdi freedos olarak geliyor windows 11 yada 10 kurmam gerekecek sanırım ee doğal olarak satın almam lazım bu windowsu nasıl satın alabilirim hiç bilmiyorum işlemleri birde lisans keyler felan satın alındığını okudum formda şimdi bu lisans keyler 20-50 TL arası gördüğüm kadarıyla ama windows çok daha pahalı 3k civarında fiyat var bunun sebebi nedir bu keyler sıkıntılımı oluyor bilgilendirebilecek bir arkadaş varmı yada bu tarz başka biri formda konu açtıysa onun linkinide atabilirsiniz ben bulamadım yada gözümden kaçmış olabilir
Ücretsiz kurucan ilk

Arkadaşlar yeni pc aldım şimdi freedos olarak geliyor windows 11 yada 10 kurmam gerekecek sanırım ee doğal olarak satın almam lazım bu windowsu nasıl satın alabilirim hiç bilmiyorum işlemleri birde lisans keyler felan satın alındığını okudum formda şimdi bu lisans keyler 20-50 TL arası gördüğüm kadarıyla ama windows çok daha pahalı 3k civarında fiyat var bunun sebebi nedir bu keyler sıkıntılımı oluyor bilgilendirebilecek bir arkadaş varmı yada bu tarz başka biri formda konu açtıysa onun linkinide atabilirsiniz ben bulamadım yada gözümden kaçmış olabilir
Aşağıdaki linkten istediğiniz işletim sistemini (Windows 10-11) indiriyorsunuz. Buradan tek tek yazarsam anlaşılmayabilir. YouTube'da "Windows 11 kurulumu nasıl yapılır?" diye aratırsanız videoları izleyip yapabilirsiniz. Kurduktan sonra 50 lira civarında bir OEM key alıp kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki linkten istediğiniz işletim sistemini (Windows 10-11) indiriyorsunuz. Buradan tek tek yazarsam anlaşılmayabilir. YouTube'da "Windows 11 kurulumu nasıl yapılır?" diye aratırsanız videoları izleyip yapabilirsiniz. Kurduktan sonra 50 lira civarında bir OEM key alıp kullanabilirsiniz.

Hocam ben doğru anladıysam işletim sistemini microsofttan indiriyoruz ama sistemi çalıştırmak için key kullanıyoruz dimi. Yanlışım varsa söyleyin lütfen

Hocam ben doğru anladıysam işletim sistemini microsofttan indiriyoruz ama sistemi çalıştırmak için key kullanıyoruz dimi. Yanlışım varsa söyleyin lütfen
Windows'u kurunca kullanabiliyorsunuz, ama deneme sürümü oluyor. Etkinleştirmezseniz bir süre sonra bazı kısıtlamalar oluşuyor.

Teşekkürler hocam ben bir youtubede aratayım sizin dediğinizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,948
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri