Neler Yeni

Windows 11 parola/şifre yanlış

Xiarodo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Doğan Uyanık
Bugün windows 11 bilgisayarımı açtığımda aylardır kullandığım şifreme yanlış dedi. Ben de şifremi unuttum deyip şifremi değiştirdim microsoft hesabıma bağlıydı offline bir oturum değil yani bu yüzden de cmd ile şifreyi de değiştiremiyorum böyle kaldım.Şifremi kesinlikle doğru giriyorum interneti kapatıp deniyorum farklı internet ile deniyorum ethernet ile deniyorum ama yok. Safe modda da şifre istiyor ama olmuyor. İmdat lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
huseyin mermeroglu
Bugün windows 11 bilgisayarımı açtığımda aylardır kullandığım şifreme yanlış dedi. Ben de şifremi unuttum deyip şifremi değiştirdim microsoft hesabıma bağlıydı offline bir oturum değil yani bu yüzden de cmd ile şifreyi de değiştiremiyorum böyle kaldım.Şifremi kesinlikle doğru giriyorum interneti kapatıp deniyorum farklı internet ile deniyorum ethernet ile deniyorum ama yok. Safe modda da şifre istiyor ama olmuyor. İmdat lütfen.
yeni user oluşturup ona admin verip ordan bişeyler yapabilirsin

Xiarodo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Doğan Uyanık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni user oluşturup ona admin verip ordan bişeyler yapabilirsin
Hocam çok teşekkür ederim oldukça mantıklıydı fakat diğer oturuma hala müdahale edemiyorum onun için fikriniz var mıdır? Nasıl şifreyi kaldırabilirim ya da erişim sağlayabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,012
Üyeler
161,379
Son üye
oztrkatakan
Top Bottom