pcmasterrace
80+ Bronze
alım geçmişi atabilirim istersenDeğil ara sıra düşüyor bugün düştü bu fiyata
alım geçmişi atabilirim istersenDeğil ara sıra düşüyor bugün düştü bu fiyata
EvetHome da kullansam geçersiz mi?
Bunun home olan versiyonu var mı?
Bende takip ediyordum bugün bu fiyata düştü paylaşım iyidir hocam millet uyguna alsınalım geçmişi atabilirim istersen
intte bedava bulunabiliyor valla sanki satıcı senmişsin gibi geldiBende takip ediyordum bugün bu fiyata düştü paylaşım iyidir hocam millet uyguna alsın
Ne alaka int bedava bulunan key veriyorsa şikayet edin hocam satıcıyı Trendyolaintte bedava bulunabiliyor valla sanki satıcı senmişsin gibi geldi
trendyolun umrunda mı sence boktan sitenin boktan satıcısı olurNe alaka int bedava bulunan key veriyorsa şikayet edin hocam satıcıyı Trendyola
Çarşamba üye olmuşsun bana sen satıcısın diyorsuntrendyolun umrunda mı sence boktan sitenin boktan satıcısı olur
Hesabın daha eski olunca kendi ürününü atamıyorsun diye bi kural mı varÇarşamba üye olmuşsun bana sen satıcısın diyorsun
Evet trendyolds çakma versace armani ysl dior parfümler sanki ysl dior versace armaninin kendi satıcısıymış gibi satılıyor mavi tikleri var trendyolda işin içinde böyle firmadan bir şey bekleyemezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesabın daha eski olunca kendi ürününü atamıyorsun diye bi kural mı var
windows 10 home da çalışırmı bu kodÜrünün altında 10tllik kupon var. Yüksek ihtimal tek kullanımlık keydirMicrosoft Windows 11 Pro Oem - Dijital Lisans Anahtarı - Orjinal, Ömür Boyu Garantili,anlık Teslim Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Microsoft Windows 11 Pro Oem - Dijital Lisans Anahtarı - Orjinal, Ömür Boyu Garantili,anlık Teslim yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yokwindows 10 home da çalışırmı bu kod
Fakat formatta pro seçip kodu girersen 1 kere sonrasında key girmeden istediğini seç home vs otomatik etkinleşiyor.windows 10 home da çalışırmı bu kod