Çözüldü✓ Windows 11 pro key önerisi

ben sağlamlisans üzerinden almıştım. Alırken retail yerine OEM key olmasına dikkat et

arkadaşlar merhaba

sistemime format attım key lazım kms pico falan yapmak istemiyorum lisans anahtarıyla etkinleştirmek istiyorum https://www.golisans.com/urun/windows-11-pro-dijital-lisans-anahtari-key/ bu siteyi buldum. fiyatı ucuz geldi daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? bilgi verir misiniz?
yazmayı unuttum golisanstan satın aldım direkt maile geldi. kullandım herhangi bir sorun yaşamadım. bugün office alıcam aynı şekilde kendilerinden. mesaj olarakta key ileten arkaşlara çok teşekkür ederim

yazmayı unuttum golisanstan satın aldım direkt maile geldi. kullandım herhangi bir sorun yaşamadım. bugün office alıcam aynı şekilde kendilerinden. mesaj olarakta key ileten arkaşlara çok teşekkür ederim
Hocam bu linkte oem veya retail yazmıyor bunlar genelde tek kullanımlık oluyor format atınca uçuyor.

trendyol üzerinden aldım kupon kullanınca kod 1 tl ye gelmiş oldu bilginiz olsun

Daha uygun ve güvenilir site office 365 pro ve envato elements devamlı satın alıp kullanıyorum buradan

Daha uygun ve güvenilir site office 365 pro ve envato elements devamlı satın alıp kullanıyorum buradan
Bunu almayı düşünüyorum da çok ucuz değil mi? Pek normal gelmedi.

Geri