Escaloff
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Birden fazla almayın aynı kodu veriyorlar, verdikleri kod çalışmadı.alan varmı sistemi yks den sonra kurcam o zamana kadar bir şey olur mu
Birden fazla almayın aynı kodu veriyorlar, verdikleri kod çalışmadı.alan varmı sistemi yks den sonra kurcam o zamana kadar bir şey olur mu
çalışmama riski var. kullanıcağınız zamanlarda almanız daha iyi olur. zaten bu civarlardan 10 lira pahalı oluralan varmı sistemi yks den sonra kurcam o zamana kadar bir şey olur mu
Çevreye dağıtırım diye 10 tane aldım aynı kodu verdilerBirden fazla almayın aynı kodu veriyorlar, verdikleri kod çalışmadı.
yok. aynı işe yarıyor.Yani normal PC içinde alınan orjinalden farkı yok mu
Fark yok niye olsunkiYani normal PC içinde alınan orjinalden farkı yok mu
Satıcı ile iletişime geçiniz hocamÇevreye dağıtırım diye 10 tane aldım aynı kodu verdiler![]()
Bana 2 kod geldi ama 2 Side aynı müşteri temsilcisine yazayım mı sorunu ?En az 2 adet almanız gerekli
![]()
Softwear Windows11 Pro Dijital Lisans Anahtarı Kalıcı Key Ömür Boyu 2026 - Fiyatı, Yorumları
Windows11 Pro Dijital Lisans Anahtarı Kalıcı Key Ömür Boyu 2026 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Dipnot: 10 veya 11 Pro Lisans anahtarı her 2 işletim sisteminde çalışır
Önemli trik ise: Pro Lisans anahtarı ile Windows 10 veya 11 Pro da etkinleştirme yaparsanız home ve diğerleri otomatik etkinleşir home veya diğer seçenekler için ekstra para vermenize gerek olmaz
Evet 84 başı , sonu m ile bitiyor bideArkadaşlar alan varmı gelen kod 84 ile başlıyor ise herkese aynı kodu veriyorlar
Rm49m mi hocamBana 2 kod geldi ama 2 Side aynı müşteri temsilcisine yazayım mı sorunu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet 84 başı , sonu m ile bitiyor bide
Mesafeli sözleşmelerde iletişim bilgileri var satıcının istersen ara istersen soru sordan Sor tercih seninBana 2 kod geldi ama 2 Side aynı müşteri temsilcisine yazayım mı sorunu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet 84 başı , sonu m ile bitiyor bide