limitlessixeye
80+
W11 Pro Etkinleştirme anahtarı nereden alabilirim. Güvenilir, ucuz bir yer var mı bildiğiniz ?
Nereden hallettin hocam hortlattim konuyu ama banada 10 pro lazımteşekkür ederim arkadaşlar hallettim
Nereden hallettin hocam hortlattim konuyu ama banada 10 pro lazım
W11 Pro Etkinleştirme anahtarı nereden alabilirim. Güvenilir, ucuz bir yer var mı bildiğiniz ?
Hocam bu yolu takip edersem hiç bir sıkıntı çıkmaz değil mi formatlada uğraşmamÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Denemedim. Konu sahibine sorabilirsiniz.Hocam bu yolu takip edersem hiç bir sıkıntı çıkmaz değil mi formatlada uğraşmam
Tamamdır sağolun hallettimDenemedim. Konu sahibine sorabilirsiniz.
Burdan yapma KMS ye bağlıyorHocam bu yolu takip edersem hiç bir sıkıntı çıkmaz değil mi formatlada uğraşmam
Ptt avmden win10 pro lisansı alicam ama bir sürü var hangisini almam lazımBurdan yapma KMS ye bağlıyor
Ptt avmden win10 pro lisansı alicam ama bir sürü var hangisini almam lazım