Ben saglamlisandan 10 pro aldım yaklasik 1 hafta önce aldıktan sonra 1 dakika içerisinde keyimi mailime yolladılar ve sorunsuz çalışıyor kontrol ettim istediğim türden keyi sınırsız bir şekilde aktif etti gayet memmnunummerhaba windows 11 pro lisans alabileceğim güvenilir bir yer varmı f/p olan
orayada bakayım sağolunBen saglamlisandan 10 pro aldım yaklasik 1 hafta önce aldıktan sonra 1 dakika içerisinde keyimi mailime yolladılar ve sorunsuz çalışıyor kontrol ettim istediğim türden keyi sınırsız bir şekilde aktif etti gayet memmnunum
Alan baya kişi var ve sorun yaşadıkları çok az olmuş. Sorunun olursa hemen yeni key veriyorlarburdan aldın mı hocam=?
tamamdır şuan w11 pro kuruyorum pintipinden alayım etbise kayıtlı iade vs veya garantiden yeni key verme olasılıkları daha yüksek güvenilir gibi geldi ve diğer siteye göre daha ucuz.Alan baya kişi var ve sorun yaşadıkları çok az olmuş. Sorunun olursa hemen yeni key veriyorlar
Forumdan da kurcalayabilirsin pintipin için netten de. İçine sineni kullanırsın.tamamdır şuan w11 pro kuruyorum pintipinden alayım etbise kayıtlı iade vs veya garantiden yeni key verme olasılıkları daha yüksek güvenilir gibi geldi ve diğer siteye göre daha ucuz.
pintipinde stok yok diyorForumdan da kurcalayabilirsin pintipin için netten de. İçine sineni kullanırsın.
birde pintipinde format atsanızda lisans kaybolmaz diyor onun gibi satan yerler nereler biliyor musunuz?Forumdan da kurcalayabilirsin pintipin için netten de. İçine sineni kullanırsın.
Acelen varsa arkadaşın attığını deneyebilirsinpintipinde stok yok diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde pintipinde format atsanızda lisans kaybolmaz diyor onun gibi satan yerler nereler biliyor musunuz?
oem key mi istiyorsunuz? Silinmeyen yani.pintipinde stok yok diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde pintipinde format atsanızda lisans kaybolmaz diyor onun gibi satan yerler nereler biliyor musunuz?