Bu key homede çalışmaz bir görüşün yardımcı olabilirler belkiSatın aldım ama ürün anahtarı çalışmadı diye hata veriyor. windows 11 home'a pro key girdiğim için mi yoksa kullanılmış kod olabilir mi?
Keyi girerek proya yükseltilebiliyor diye biliyordum. Satıcıyla iletişime geçiyim en iyisiBu key homede çalışmaz bir görüşün yardımcı olabilirler belki
Yükseltme için ayrı kod gönderiyorlar soru cevap kısmında biri sormuş mağaza ile iletişime geç yükseltme anahtarı gönderiyor.Satın aldım ama ürün anahtarı çalışmadı diye hata veriyor. windows 11 home'a pro key girdiğim için mi yoksa kullanılmış kod olabilir mi?
O kodlar ileride girerim dersen çalışmaz kota dolduğunda key'in ömrü biter.Aldım ilerde lazım olur dursun
Çalışmazsa satıca söylerim yenisini gönderir artık ne yapalım.O kodlar ileride girerim dersen çalışmaz kota dolduğunda key'in ömrü biter.
İstediğin zaman giremessin retail ve mak keylerin limiti var kota dolduğunda key artık lisanslamaz. Zaten 1 gün içinde kullanın diye mesaj gönderirler sana. Fakat 1 kere girdiğinde ve lisanslandığında o retail key artık senin anakartında kalacaktır.@Ventusz hocam istediğimiz zaman girebiliriz değil mi kodu
Bakiye -38 o zamanİstediğin zaman giremessin retail ve mak keylerin limiti var kota dolduğunda key artık lisanslamaz. Zaten 1 gün içinde kullanın diye mesaj gönderirler sana.