Windows 11 pro sorunu NOLUR YARDIM EDIN

Tmm hocam içim hiç rahat değil umarım mining yapmıyodur videoyu paylaşan adam ekran kartımda
Video paylaşan adamın ürünü bile değil bu sakin ol. Globalde çokça video var aynı yöntemle açan.

sistemde anormaş bi sorun çıkmadıysa kullanmaya devam et bi virüs testi yap görev yöneticisinde bilinmedik bi uygulama çalışıyormu bak kafan rahat olsun olma ihtimali yok diye biliyorum bu kodu ps ye yapıstırdın diye ama kafan rahat olur arkadaşlarındanda uzaklaş
Tamam ya hocam 1 yıldır para biriktiriyorum bu bilgisayarı almak için ondan telaş yaptım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Video paylaşan adamın ürünü bile değil bu sakin ol. Globalde çokça video var aynı yöntemle açan.
Tamam hocam bu dediğiniz çok rahatlatti içimi size çok tessekur ederim

Tamam ya hocam 1 yıldır para biriktiriyorum bu bilgisayarı almak için ondan telaş yaptım

Tamam hocam bu dediğiniz çok rahatlatti içimi size çok tessekur ederim
bende ilk aldığımda çok korkuyordum herhangi bir anormalimsi durumda olabilecek şeyleri söyliyim cool while dneen bişey var ekran karıtndaki bobinler arasındaki geçen elektrikten ne kadar çok bobin o kadar az ses eğer oyunlarda falan zzzzz diye bi ses gelirse kasadan bundanda korkma bilgi veriyim diye söyledim

Arkadaşlar yalvarırım yardım edin aptallık yaptım yeni aldığım hazır sistemime gidip windowsa para vermemek için bi şey yaptım bi yt videosuna göre hareket ettim arkadaşım bilgilerimin çalınacagini cs envanterimin bosaltilacagini söyledi nolur yardim edin bu video ne amaçlı lütfen

Arkadaşlar yardım ederseniz çok mutlu olurum bisey olurmu bilgisayarıma mining yapilirmi bilgilerim calinirmi
Hocam kafana takma inan windows etkinleştirme programlarından bin kat daha güvenilir yaptığın işlem. Hiçbir şey olmaz. Ben 2 yıldır bu şekilde etkinleştiriyorum hiçbir sorun yaşamadım

Bu şekilde sanırım bir sunucuya bağlanarak etkin oluyor. Sunucu denilen şey de yine bir Bilgisayar. Onun da vardır mutlaka bir sahibi. Sıfırdan kurulum yap, güvenilir bir yerden sürümüne uygun bir lisans al, sonra hesabım çalındı diye ağlama. Buradaki arkadaşların da zaten Bilgisayar başındayken donunu çekip çalsan, bir şeyden haberleri olmuyor.

Geri