LostChanceee
80+
- Reaksiyon skoru
- 106
Son düzenleme:
Hayır hocam normalinden daha da küçükzaten kisayollarda, kisayol oldugunu belirtmek icin o ok ikonu cikiyor ki bu normal durum, one driver olanlarda ise bulut simgesi yada nokta cikiyor burda sormak istedigin tam olarak nedir anlamadim, absurt bir durum yok. Kisayollarda ki o kucuk ok simgesi silmek icin ya regedit uzerinden oynama yapman lazim yada Revo Registry Cleaner uygulamasinda modifikasyon yapabiliyorsun orada kisayollarda ki ok simgesi kaldir var onu acarsan da kalkar.
Hayır yani kısayollar varya uygulamanın kendisini açan değil hani mavi oklu bir de yeşil tikli olan onlar küçük bu olay CS2 de birden fazla kez çözünürlük değiştirdiğimde oldu.tamam hocam kucuk olsun yenisi oyle demek ki siz buyuk olmasini mi istiyorsunuz?
Arkadaşlar ben bilgisayarı formatladım yakın zamanda. Ondan öncede oluyordu CTRL+Scroll yapınca bir ölçekte yapıyordu.Alıntıyı görüntüleone drive yedeklemeli bir şekilde google chrome'un alt bölümü bu şekilde tik çıkıyor bu normal ancak neden küçük başka bir uygulamanın kısayolu ise Alıntıyı görüntüle bu şekilde ek bir bilgi vereyim cs2 oynarken çokça kez 1440x1080 4:3 1024x768 1920x1080 16x9 geçtim