Windows 11 pro ve ilk kurulum

H2hakan

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba dostlar, yeni sistem parçaları aldım ve kendim kurdum ancak tam emin olmadığım için bir bilgisayarcıya göstermek istedim. Kurulumum tamamlanınca bilgisayarcı flash bellekten Windows 11 Pro kurdu ve bazı güncellemeler yaptı. Windows için lisans mevzusu varmış lisans nedir hiç bilgim yok aciklayabilir misiniz?
AMD ekran kartı ve işlemci kullanıyorum
Anakart ASUS
Yapmam gereken bir ayar var mı
Video onerisinde de bulunabilirsiniz teşekkürler.

çok bi olayı yok key satın alıyorsun etkinleştirme kısmına girip yazınca windows etkin oluyor sadece. 100 liraya falan satanlar var bende o şekilde aktif etmiştim

çok bi olayı yok key satın alıyorsun etkinleştirme kısmına girip yazınca windows etkin oluyor sadece. 100 liraya falan satanlar var bende o şekilde aktif etmiştim
Aktif etmezsem ne oluyor aktif edersem ne gibi değişiklikler oluyor

ben burdan çözdüm para vermeye gerek yhocw

ben burdan çözdüm para vermeye gerek yok
Hocam eğer aktif etmezsem ne oluyor edersem ne gibi değişiklikler oluyor tam anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben burdan çözdüm para vermeye gerek yok
Hocam eğer aktif etmezsem ne oluyor edersem ne gibi değişiklikler oluyor tam anlayamadım.

dediğim gibi pek bi olayı yok birkaç kişisel ayarı sadece yapamazsın ve sağ altta bir yazı çıkar sürekli windowsu etkinleştir diye ama galiba o yazı kaldırılabiliyordu

dediğim gibi pek bi olayı yok birkaç kişisel ayarı sadece yapamazsın ve sağ altta bir yazı çıkar sürekli windowsu etkinleştir diye ama galiba o yazı kaldırılabiliyordu
satın almak istersende bu siteyi önerebilirim ben buradan almıştım herhangi bir sorun yaşamadım
1764201385815.webp

1764201579810.webp

Son düzenleme:

satın almak istersende bu siteyi önerebilirim ben buradan almıştım herhangi bir sorun yaşamadım Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Sağolun hocam

Etmezsen bir şey olmuyor deneme sürümünde kalırsın, köşede windowsu etkinleştirin yazar, bide arada hatırlatma gönderir windowsu etkinleştir diye. Çok uyguna internetten dijital lisans alıp çözebilirsin, veya kafam rahat olsun diyorsan sana özel kutulu lisans alabilirsin. (kutu lisans ortalama 1k civarları , dijital lisansı ara ara 5 liraya bile bulabilirsin.)

Geri