windows 11 valorant 2.0 sorunu

Fermın

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar bu sorun için youtube da baya video var bakındım bakındım benim anakartımla yok milletin yaptığını benim anakartta yapmaya çalışıyorum adamın açtığı yeri açıyorum istediği şeye tıklıyorum o enable falan yapıyor bende yok öyle bişi ne yapmalıyım anakartım asus prime b450m-k

TPM ve Secure Boot'u açman gerekiyor. Win 11 kullandığına göre TPM'yi zaten açmışsındır.
Secure Boot'u açmak için: BIOS > Advanced Mode (F7) > Boot > Secure Boot > OS Type ---> Windows UEFI Mode.

TPM ve Secure Boot'u açman gerekiyor. Win 11 kullandığına göre TPM'yi zaten açmışsındır.
Secure Boot'u açmak için: BIOS > Advanced Mode (F7) > Boot > Secure Boot > OS Type ---> Windows UEFI Mode.
e yaptım yine olmuyor kanka ya başka bir şey lazım sanırım

CSM Support'u kapat. Secure Boot Mode'u değiştir başka bir şey yap.

bilen bir abiye benziyorsun tarif eder misin yapayım
Post automatically merged:

temizlik takıntım var mal gibi format attım geriye de dönemiyorum fkjqwmfkqw
windows 10 iso indir de iso dosyasını pcde herhangi bi yerde dursun ac icinde setup dosyası far ordan format at win10 gelince eski windows dosyalarını silersin

windows 10 iso indir de iso dosyasını pcde herhangi bi yerde dursun ac icinde setup dosyası far ordan format at win10 gelince eski windows dosyalarını silersin
yo yo üstteki arkadaş farklı bir şeyi kapatmamı istemiş ya onu nasıl yaparım diye sordum

yo yo üstteki arkadaş farklı bir şeyi kapatmamı istemiş ya onu nasıl yaparım diye sordum
biostan yapılıyor hocam hepsi. asus kullanmadığım için nerede olduklarını bilmiyorum.

biostan yapılıyor hocam hepsi. asus kullanmadığım için nerede olduklarını bilmiyorum.
yaptım oyuna girdi hata almadım tam çözüm olarak işaretleyecektim yine hata aldım ya geri açayım dimi çözüm olmadığı için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,178
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri