Windows 11 yaşadınız problemler?

Rambo87

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
18,293
Windows 11 yaşadınız problemler nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben direkt pazartesi gece media creation tool w11 upgrade ettim ve bu Prozedur süresinde bi problemim yoktu.

W11 kuruldundan sonra, hemen bi göz attım neler yeni ve kendime göre ayarladım, örnek taskbar sol ekledim, Sound ayarlar ve nvidia driver + asus software tekrardan yükledim.
2 günden beri hiç bi probleme yaşamadım.
Forumda mouse ve klavye sorumu varmış w11 beraber, lakin öyle şeyleren karşılaşmadım daha.
Kisacasi baya iyi olmuş w11.

Bende hiçbir sorun yaşamadım gayet stabil.

0 sorun gayet stabil takılıyorum

Dün akşam 11 gibi temiz kurulum ile geçtim bir sorun yaşamadım ekipman yazılımları oyun platformları vs çalışmasında bir problem görmedim

Ben daha geçemedim geçecem ama nasıl olcağını araştırıyorum

Başlık 'Windows 11 Oyun Sorunu' https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-11-oyun-sorunu.453708/

CS:GO oynarken ALT TAB atınca simsiyah ekran kalıyor PCye res atınca düzeliyor ve kulaklık sesini çok kötü veriyor ancak bu CSnin daha W11e desteğinin gelmemesinden kaynaklı herhalde. Ek olarak herhangi tam ekrandan masaüstüne ALT TAB atınca parlaklık kısılıyor kendi kendine.

Ben hiçbir sorun yaşamadım gayet stabil.

Ben Valorant ve Lol açamadım o yüzden geri döndüm güncelleme gelince tekrar geçeceğim sevdim Windows 11 i

pcie 4.0 ssd yüzünden kurulmuyor boot ekranında kalıyor beta`da da kalıyordu ama slotu 3.0 slotuna takınca kuruyor ssd demi skıntı vardır yoksa slotta mı windows 10 da sorunsuz çalışıyor.

Betaya geldi geleli kullanıyorum. Sorunu çoktu ama büyük sorunu hiç yoktu. Windows'tan dolayı mavi ekran bile almadım.
Ancak düzeltmedikleri hala saçma şeyler var. HDR menüsü karışık. Nasıl yayınladılar bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri